пʼятницю, 11 травня 2018 р.


Висоцький лісгосп очолив Віталій Торчило


Третього квітня начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович представив колективу лісівників нового директора – Віталія Федоровича Торчила. Саме цей досвідчений лісівник відтепер буде разом з колективом примножувати трудові здобутки цього підприємства.
Віталій Сухович, у свій час, вісім років керував Висоцьким лісгоспом, отож добре знає структуру підприємства, особливості господарства і прекрасних людей, які тут трудяться. Очільник лісової галузі області підкреслив, що не сумнівається у подальшому поступі господарства, яке дружнім колективом і набутим досвідом примножуватиме найкращі лісівничі традиції краю.
Віталій Миколайович також щиро подякував Сергію Костючеку за те, що протягом року він гідно виконував управлінські функції на підприємстві.
Щирі слова вітання сказав на адресу новопризначеного директора голова РДА Микола Петрушко, він підкреслив, що для розвитку Дубровиччини лісові господарства краю вносять дуже вагому лепту. Микола Михайлович зазначив, що лісівники Висоцького лісгоспу – це передусім опора для Висоцької, Миляцької громад, бо ж вони сприяють у всіх добрих справах. Допомагають і сусідам. А головне, що наші лісгоспи наповнюють бюджет, отож від їх роботи залежить успішна діяльність багатьох структур!
Очільники Миляцької і Висоцької громад Федір Хлебович та Людмила Гура зазначили, що підтримка лісівників для розвитку їх громад завжди була суттєва, отож подальша співпраця – це спільна робота на благо людей.
У такому дружньому, гарному колі земляків обговорили і суттєві питання щодо реалізації проектів для жителів краю.
Користуючись нагодою Віталій Сухович та Микола Петрушко, привітали колектив лісгоспу з Великодніми святами і побажали всім миру та добра!
Довідково:
Новий директор Висоцького лісгоспу Віталій Торчило народився у Будимлі у сім’ї простих сільських трударів.
– Я перший у нашій родині пішов працювати у лісівничу галузь. Ліс любив з дитинства, адже виріс серед нього. Поліська природа – ліс і річка для мене завжди були частиною серця, – розповів Віталій Федорович.
Після закінчення школи навчався у Березнівському лісовому технікумі (нині коледж). Згодом закінчив Житомирський національний агроекологічний університет.
Трудову діяльність розпочав у Дубровицькому лісництві – був лісником і майстром лісу. Згодом став помічником лісничого у Будимлянському лісництві, а потому виконував там обов’язки директора.
Наступним місцем роботи Віталія Торчила став Дубровицький нижній склад. Тут трудився майстром-брокером, потім очолював цю структуру. До призначення на посаду директора 11 років працював на посаді головного інженера Дубровицького лісгоспу.
Ось такий насичений досвід у нового керівника Висоцького лісгоспу. Впевнена, що директор добре розуміється на роботі кожного підрозділу підприємства, отож його знання і вміння допоможуть Висоцькому лісгоспу і надалі демонструвати гарні результати в роботі.
Віталій Федорович підкреслив, що, попри роки роботи і досвід, має в душі і певні хвилювання, адже хочеться виправдати довіру людей, які повірили в нього як у керівника.
Зокрема новий директор сказав: «Я прийшов працювати у чудовий колектив, думаю, що моя робота – це буде передусім злагоджена командна робота. Робитимемо все від нас залежне, щоб ліси радували Україну і Дубровиччину».
Віталій Торчило разом з дружиною виховує трьох дітей.
Люба КЛІМЧУК.








Немає коментарів:

Дописати коментар