пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Володарем Кубку району «ПРОЛІСОК-2016» стала «ДУБРОВИЦЯ»

Минулого тижня пройшов фінал Кубка району з футболу «Пролісок-2016». Отож випала гарна нагода на міському стадіоні «Горинь» поспілкувалася з футболістами та вболівальниками. Попри будній день, фінал кубка став спортивним святом для його учасників і глядачів. І футбол, і вболівання за гру – це емоційний відпочик, який додає позитивної енергії. Підтримати земляків – гравців дубровицької команди – прийшов міський голова Богдан Микульський.












































– Впевнений у перемозі наших хлопців, тим паче, що сьогодні вони вийдуть на поле у новій формі. Закликаю всіх підтримувати якомога більше ініціатив, що стосуються збереження здоров’я, а також впроваджувати свої проекти, спрямовані на популяризацію здорового способу життя. Хотів би звернутися до батьків наших вихованців, аби вони підтримували дітей в їхньому бажанні грати у футбол. Це здоров’я, це розвиток.
Міська рада закупила форму для футболістів завдяки  підприємцям-спонсорам, які небайдужі до спорту і здорового способу життя. Богдан Микульський спілкувався з футболістами, обговорював з капітаном можливу тактику гри, піднімаючи настрій гравцям. Поряд з футболістами у новій формі, зі здобутим кубком ми і зазнімкували Богдана Микульського після закінчення гри.
Попри те, що на огорожі стадіону досі написані лозунги компартії (знищити їх можна хіба-що з плитами) і переодягаються гравці у пристосованих приміщеннях, загальне враження від ігор дуже позитивне. Відчувається, що є у нашому районі фанати футболу: вони грають, тренуються, вболівають. Люблять цей спорт і студенти, і старшокласники, і зрілі чоловіки. Спало на думку: футбол завжди об’єднує серця, навіть на фронті солдати у пристосований спосіб люблять поганяти м’яч, щоб розслабитися і вічути інший дух суперництва. Скільки б модних тренажерних залів не відкривали, ця гра буде поза конкуренцією у молоді. Користуйтеся нагодою, беріть діток, приходьте на стадіон і просто насолоджуйтесмя спортом.
 Любов Клімчук.

РЕЗУЛЬТАТИ КУБКУ РАЙОНУ з футболу «ПРОЛІСОК-2016»: 1/2 фіналу: Дубровиця-Орв’яниця – 1:0; Людинь-Будимля – 0:0 (п.п.2:4). Фінал: за 3 місце – Орв’яниця-Людинь – 0:0 (п.п.4:3); за 1 місце – Дубровиця-Будимля – 3:1. Кращі гравці змагань: Буба Павло (Людинь); Ковтунович Юрій (Орв’яниця); Торчило В’ячеслав (Будимля); Гайдиш Віталій (Дубровиця). Командні здобутки: Володарем Кубку району «ПРОЛІСОК-2016» стала ФК «ДУБРОВИЦЯ»; фіналіст Кубку – Будимля; 3 місце – Орв’яниця; 4 місце – Людинь.
Спонсорами проведення фінальних змагань виступили: Яніцький Василь Петрович (депутат Верховної Ради України); Салюта Валерій Володимирович (депутат районної ради від ПП «ВОЛЯ»).
Дубровицька РО ВФСТ Колос.


Немає коментарів:

Дописати коментар