неділю, 11 лютого 2018 р.

Наші на
«Голосі країни»!

Понеділок. Робочий день розпочався з бурхливих обговорень та приємних емоцій. У кожного, хто відкривав двері методичного центру районного будинку культури, на вустах було одне ім’я – Дмитро Самко. І не дарма, адже на всю Україну з телеекрана прозвучав талановитий хлопчина, який своїм хистом, харизмою, навіть можу сміливо сказати акторською майстерністю, зірвав весь Інтернет і не тільки. Молодець! Круто! Чотири тренери відразу! Це – перемога!
Коли ми дивились програму «Голос країни», перше, на що звертали увагу – емоції тренерів. Нарешті мурашки бігали від його співу не тільки в нас, а навіть і в Тіни Кароль, адже зразу було зрозуміло, що Дмитро своїм співом розчулив таких професіоналів. А як з легкістю та гордістю він сказав: «Я, Дмитро Самко з Рівненської області Дубровицького району села Бережниця», і не посоромився натякнути про сільській клуб, в якому він працював. Ми гордимося, що Діма не цурається, звідки він родом і де його коріння.
Пригадуємо, як він прийшов в культуру працювати. Такий собі скромний хлопчинка. А коли «копнули глибше» в його таланти, були вражені. Він, як універсал, умів все. Неодноразово Дмитро виступав на районній сцені як соліст, гуморист, навіть співав у фольклорному колективі «Намисто».
Коли Дмитро співав пісні Святослава Вакарчука, в залі слухачі від насолоди затамовували подих. Люди піднімалися, коли у його виконанні звучала пісня «Заспіваймо про Україну». Дмитро співає серцем, а коли людина здатна так прожити пісню, то це торкається найтонших душевних струн іншої людини. В чому ми і переконалися. Разом ми об’їздили майже всі села нашого району з концертами. Коли йому запропонували роботу в Києві монтувальником сцени, навіть не задумався, бо знав, що це його шанс. Хоча мені не дуже хотілося втрачати такого учасника колективу. Наші репетиції завжди розпочиналися з гумору Дмитра. Він знає, як це правильно зробити, щоб нікого не образити, а навпаки підняти настрій. Молодець, що зробив правильний вибір.
Йому не було легко, і ми це знаємо, Дмитро добився того, до чого йшов. Ми щиро вболіваємо, знаємо, що попереду буде нелегка боротьба, але він уже наша зірочка – переможець, яка засвітилась і прозвучала на всю Україну. Гордимося!!!
Ірина Потер, методист
 районного будинку культури.  


Немає коментарів:

Дописати коментар