пʼятницю, 9 січня 2015 р.

У ФУТБОЛІСТІВ – ПЕРШИЙ ТУРНІР. РІЗДВЯНИЙ
3-4 січня 2015 на міні-футбольних полях стадіону «Горинь», НВК-Ліцею та міської ЗОШ №2 проходив традиційний районний турнір з міні-футболу «Різдво-2015», участь у якому взяли 32 команди з загальною кількістю гравців 293. Обслуговували змагання 13 суддів, зокрема, заступник голови федерації футболу області Ярослав Коломис з м. Рівне та Юрій Гриневич з м. Сарни - суддя обласної федерації футболу. А серед почесних гостей та вболівальників - в.о. начальника відділу освіти Ніна Стасюк.
В перший день змагань команди у шести групах змагались за вихід до наступного етапу турніру.
В групі «А» кращими виявились команди Дубровицького ДЛГ та трипутнянський «Аматор». В групі «Б» сильнішими від інших були команди «Селець» та «Омега» СБУ. У групі «В» одразу три команди вибороли по 7 очок, проте за кращим показником забитих і пропущених далі пройшли команди «Кордон» с. Городище та «Случ» с. Бережки. У групі «Г» сильнішими виявились команди «Найк» м. Дубровиця та Людинь. З групи «Е» до наступного етапу змагань пробились «Батьківщина» та орв’яницький «Старт».
4 січня команди були поділені на 4 підгрупи, з яких до чвертьфіналу виходили по дві кращі.
Група «А»: «Омега» СБУ програла «Кордону» з Городища 0:1. Також переміг «Кордон» і у Дубровицького ДЛГ 2:0; і в боротьбі за вихід до чвертьфіналу Дубровицький ДЛГ мінімально поступився команді СБУ «Омега» 0:1.
Група “Б”: «Селець» поступився бережківському «Случу» 1:2; нічиєю 0:0 розійшлись «Случ» та трипутнянський «Аматор»; «Аматор» с. Трипутні 1:4 «Селець».
Група «В»: Порубка 0:1 поступилась «Батьківщині»; нічиєю 2:2 завершився матч «Батьківщини» і команди «Найк»; і також бойовою нічиєю 3:3 завершився поєдинок «Найку» та Порубки.
Група «Г»: Команда «Ветеран» 0:0 «Старт» с. Орв’яниця; «Старт» 0:3 Людинь; Людинь 1:1 «Ветеран».
У чвертьфіналі «Кордон» з Городища поступився команді «Найк» 0:1; «Омега» СБУ перемогла 2:0 «Батьківщину»; Бережківський “Случ” по пенальті 4:3 переграв команду “Ветеран” с. Мочулище (основний час гри 0:0); і Селець впевнено подолав Людинь 3:0.
У півфіналі “Найк” переміг 2:1 бережківський “Случ”, а “Омега” СБУ програла «Сельцю» 1:4.
Тож у матчі за 3-є місце «Омега» подолала «Случ» 3:1, а у фіналі «Найк» впевнено переміг «Селець» 3:0.

Кращими гравцями турніру визнано: Гайдиша Анатолія («Найк»), Сидоришина Павла з селецької команди, Новака Дмитра («Омега» СБУ) та Костючка Михайла, як кращого воротаря, з бережківського «Случа».

Немає коментарів:

Дописати коментар