четвер, 15 січня 2015 р.

Новорічні вітання школярів зігрівають бійців

з 1 по 10 грудня 2014 року в Дубровицькому центрі позашкільної освіти за ініціативою управління освіти і науки облдержадміністрації та відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації проведена акція «Прийміть новорічні вітання», у ході якої школярі та учнівська молодь готували новорічні подарунки: малюнки, вірші, вироби своїми руками  для наших захисників, у яких висловили підтримку, свої думки, свої почуття і переживання за долю наших братів, батьків, рідних і друзів – солдатів, які ціною власного життя здобувають мир.
В акції взяли участь учні з 20 загальноосвітніх навчальних закладів району, професійного ліцею та вихованці гуртків центру позашкільної освіти. Найбільшу кількість виробів, серед яких – новорічні ялинки, сніговики, в’язані ялинкові прикраси, різноманітні сувеніри, плетені шкарпетки, светри та ін. – подали учні Орв’яницького, Берестівського, Колківського, Туменського НВК, Крупівської ЗОШ. Окрім подарунків, виготовлених власними руками, діти підготували малюнки, листи, вірші, вітальні листівки; було навіть декілька пакунків цукерків.
Побачити дарунки школярів завітали у центр позашкільної освіти начальник відділу освіти Ніна Стасюк, головний спеціаліст відділу освіти Галина Рабешко та член координаційної ради при Дубровицькій районній раді по допомозі воїнам АТО Оксана Голяка.
Подарунки уже передані нашим воїнам-землякам в зону АТО.
Сподіваємося, що це допоможе підняти бойовий дух наших захисників, адже кожна річ або лист від наших дітей готувався з любов’ю, душевною добротою і безкорисливістю.



Немає коментарів:

Дописати коментар