четвер, 15 січня 2015 р.

ЩЕ ОДИН РІЗДВЯНИЙ ТУРНІР

Відділ освіти та районна рада профспілки  працівників освіти ініціювали і провели 4 січня 2015 року черговий, щорічний турнір серед працівників освіти з футзалу «Різдво-15». Турнір зібрав у спортивні зали Дубровицького ліцею чоловіків із 18 навчальних закладів району, які об’єдналися у 8 команд. Спортивне свято відкрили начальник відділу освіти Н.І. Стасюк та голова райради профспілки В.М. Твердюк. Професійна команда суддів на чолі із методистом райметодкабінету В.В. Малафеєм та директором спортивної школи С.М. Стасько забезпечили якісне проведення турніру.
Боротьба була напруженою і цікавою. Освітяни із задоволенням беруть участь у цих змаганнях, які дають змогу змінити розумову діяльність на заняття фізичною культурою, проявити свою витривалість, технічну підготовку, азарт і бажання перемагати, приносять чудовий настрій ї задоволення від гри. Шкода, що в цьогорічному турнірі не було активних учасників попередніїх років  із Миляцької та Лютинської шкіл.
Переможцями турніру стали: 1 місце – команда Осівського НВК; 2 місце – команда Дубровицького  ліцею; 3 місце – об’єднана команда – Перебродівської, Колківської і Кривицької шкіл; 4 місце – команда Орв’яницької, Берестицької, Бережницької шкіл.
Кращими гравцями визнано: Андрія Жакуна – вчителя Кривицької школи, Богдана Мозоля – вчителя Крупівської школи, Сергія Твердуна – вчителя Берестицької школи, Сергія Хоменка – завгоспа Осівської школи.
Віра ТВЕРДЮК, голова ради профспілки працівників освіти.


Дубровицькі зорі-2015

Щороку, в період Новорічних та Різдвяних свят, Дубровицька дитячо-юнацька спортивна школа проводить уже традиційний дитячо-юнацький турнір з футзалу серед хлопців в спортивних залах Дубровицького НВК.
Цього року на турнір прибуло 10 команд юнаків 2002-2003 року народження (середня вікова група). Команди були поділені на дві підгрупи по 5 у кожній за жеребкуванням. За умовами турніру переможці підгруп вирішували долю чемпіонів, а другі місця в підгрупах - бронзового призера змагань.
За підсумками попереднього етапу беззаперечними лідерами цьогорічного турніру у своїх підгрупах стали вихованці Романа Стрибулевича («Юніор» м.Дубровиця) та Олександра Котяша (ЗОШ №2 м.Дубровиця). Які в очній дуелі виборювали перше місце. Сильнішими виявилися вихованці Р. Стрибулевича, які і стали чемпіонами турніру другий рік поспіль. Срібними призерами - вихованці О. Котяша. За третє місце в напруженій боротьбі з рахунком 3:1 учні Залузького НВК (тренери Ю. Жакун та Г. Котяш) перемогли однолітків із Висоцької ЗОШ (тренер Андрій Сабан).
Кращими гравцями турніру визнано Мамелі Раслана («Юніор» м. Дубровиця), Мозоля Дмитра (ЗОШ №2 м. Дубровиця), Жакуна Миколу (Залузький НВК) та Клименка Владислава (Висоцька ЗОШ).
Команди-переможці нагороджені грамотами та кубками, а кращі гравці турніру грамотами та спортивними призами.
Ще раз вітаємо переможців та призерів, всіх учасників та представників команд з Новорічними та Різдвяними святами, добра вам, радості, спортивних успіхів та мирного неба!


Адміністрація Дубровицької ДЮСШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар