понеділок, 4 січня 2021 р.

 

УРОК ПАТРІОТИЗМУ ВІД НАШИХ ВОЛОНТЕРІВ

9 грудня до Залузького закладу освіти завітали гості: волонтер Світлана Леонідівна Правник, військовий капелан Микола Юрах, старший лейтенант Олександр Іванович Стельмах.

 

Від себе особисто та від імені наших захисників Світлана Леонідівна подякувала учнівському та педагогічному колективам за тісну співпрацю, розповіла про нелегке військове життя наших воїнів на Сході, про почесну місію волонтерів, які допомагають та підтримують їх. Для шкільного музею передала прапор України з побажаннями та словами подяки від воїнів і декілька військових експонатів; презентувала відеофільм про роботу волонтерів. Військовий капелан виконав авторську пісню.

Під час спілкування гості та старшокласники говорили про події, пов’язані з перебуванням наших воїнів на сході України, наголосили на тому, що саме вони об’єднали український народ, збудили в кожного почуття щирого і глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Звертаючись до учнів, гості акцентували увагу на тому, що воїни постійно відчувають особливу підтримку від дітей, коли отримують від них власноруч виготовлені обереги, листівки, малюнки. Саме ці невеличкі подарунки є запорукою життєлюбності, сміливості на війні, підтримують у скрутну хвилину, допомагають повернутися до життя.

Школярі пообіцяли гостям і надалі підтримувати захисників, брати участь у благодійних акціях і знову передали малюнки та вітальні листівки до святого Миколая, Різдвяних свят.














Залузька школа.

Немає коментарів:

Дописати коментар