понеділок, 4 січня 2021 р.

 




Святий Миколай здійснює дитячі мрії

 

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая Чудотворця вважають найближчим до Бога святим.

Отець Миколай відзначився милосердям, благодійністю і чистотою життя, за що мав від Бога дар чудотворення.

У ці дні дорослі разом з дітьми читають молитви, у яких просять здоров’я, любові, миру. Загадують бажання і сподіваються, що Святий Миколай допоможе їх здійснити. Кожна дитина мріє знайти під подушкою або в чобітку свій, лише її, подарунок. Помічники Святого Миколая знаходять час і можливості виконати бажання дитини. За дорученням голови райдержадміністрації Олександра Гузича на Дубровиччині теж розпочато доставку подарунків дітям, якими опікується служба у справах дітей.

Подарунки придбано за підтримки народного депутата України Віктора М’ялика, за що висловлюємо йому щиру подяку. Також дякуємо приватному підприємцю Катерині Меснікович (магазин «Комора» № 1) за багаторічну підтримку у формуванні найсмачніших солодощів.

Новорічно-різдвяні свята наближаються, тому допоможемо разом здійснити мрію кожної дитини.

З повагою, працівники Служби у справах дітей.

 

Цікаві, змістовні, позитивні зустрічі напередодні Святого Миколая пройшли у Берестівському закладі освіти та Дубровицькому інклюзивному районному центрі. Депутат обласної ради Віталій Сухович та начальник відділу освіти Ніна Стасюк щиро вітали наших найкращих особливих діток, які навчаються в інклюзивних класах у Бересті та відвідують ІРЦ. Віталій Сухович передав нашим юним землякам солодощі від Святого Миколая.

Дуже приємна і затишна атмосфера у Берестівському ЗЗСО вразила депутата, бо зміни на краще тут відчутні щороку. Депутат поспілкувався і з юними спортсменами, подарував футбольні м’ячі, познайомився із сьогоденням чудового навчального закладу.

А в інклюзивному центрі депутату читали вірші і казали щире «дякую» за солодощі. Тут прекрасні діти з найкращими у світі оченятами. Тетяні Твердюк (керівнику ІРЦ) Віталій Миколайович надав допомогу на придбання розвиваючих матеріалів для закладу. Він висловив запевнення, що дітки з особливими потребами завжди будуть у його особливому полі зору.

 

День святого Миколая (19 грудня) з нетерпінням чекають усі діти. Свято  відкриває низку різдвяних і новорічних урочистостей. Саме цього дня по всіх містах України запалюють новорічну ялинку.

А сам Миколай приходить до діток і раніше, як, наприклад, завітав Він у Дубровицький центр позашкільної освіти. Чудові новорічні свята підготували вихованці закладу разом з наставниками. Гарна лялькова вистава, запальні танці, вірші і пісні англійською. Всім цим талантам навчають діток творчі педагоги  у центрі. Ну як Миколай міг не привітати таких талановитих діток одними з перших? А у ролі Святого традиційно виступив шанований і досвідчений працівник галузі культури Володимир Миколайович Малафей.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар