четвер, 29 червня 2017 р.

Перший місяць літа принесе
дубровичанам 11 вихідних

Червень, окрім звичних вихідних, потішить й кількома додатковими. У неділю, 4 червня, святкуватимемо велике християнське свято – Трійцю. Відтак відпочиватимемо і в понеділок, 5 червня. Ще один офіційний вихідний – День Конституції – 28 червня (середа).

На замітку підприємцям: аферисти називають себе податківцями та вимагають гроші

Більшість випадків такого шахрайства розвивається за схожим сценарієм: на стаціонарні телефони до платників податків телефонують невідомі особи. Представляючись податківцями, повідомляють, що на Рівненщину їде перевіряючий зі столиці. А щоб уникнути перевірки, пропонують зателефонувати за певним номером телефону. Після набору такого номеру невідомий чоловік пропонує вирішити питання щодо проведення перевірки, переказавши 5-10 тис. грн. на банківський рахунок, номер якого направить додатково. «На гачок» аферистів уже потрапили підприємці з Костопільського району. Тож фіскальна служба закликає бути обережними.

Доки спав, товариш викрав авто та розбив його

29 травня до поліції надійшло повідомлення про ДТП у Дубровиці. У ході слідчих дій поліцейські встановили, що автомобіль, який злетів у кювет, викрадений.
Після приїзду слідчо-оперативної групи на місце події стало відомо, що 37-річний житель Дубровиці незаконно заволодів автомобілем «Meрседес», який належить його 36-річному товаришу. Разом із ще двома чоловіками на викраденому автомобілі поїхали розважатися. Однак, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з деревом, авто перекинулось в кювет. Водій отримав закриту черепно-мозкову травму, численні забої та переломи ребер. У пасажирів легковика медики діагностували теж закриті черепно-мозкові травми та забої.
Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що у водія взяли кров на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Про ДТП повідомили і власника авто, який навіть не підозрював, що його авто зникло з подвір’я обійстя. Нині легковик поміщений на територію Дубровицького відділення поліції.

За фактом заволодіння транспортним засобом у поліції проводять досудове розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар