четвер, 29 червня 2017 р.

* До Всесвітнього дня батьків

Ірина Шугалевич: «Лише серед гармонії
та любові виростають щасливі діти»

Протягом декількох місяців шанувальники проекту «Україна має талант. Діти-2» чекали на ім’я переможця. Ось і завершився фінал шоу! У цьому сезоні серед фіналістів була рекордна кількість музикантів. Глядачам було непросто зробити вибір, адже всі фіналісти – унікальні! Переможницею шоу «Україна має талант. Діти-2» стала Вероніка Морська, дівчинка з неймовірно гарним голосом.
А ще ніби вчора ми вітали з перемогою у такому шоу нашу Арінку Шугалевич. Наша маленька розумниця підкорила серця мільйонів, бо продемонструвала чудові знання з географії. 2-річна дівчинка з феноменальною пам’яттю назвала багато країн, столиць і прапорів. Зрозуміло, що левова частка в успіху нашої Арінки, – це заслуга її батьків, які доклали максимум зусиль, щоб дитина розвивалася і якнайкраще пізнавала світ. Отож сьогодні ще одна розповідь про сім’ю Шугалевичів, яка у червні буде відзначати свій перший невеличкий ювілей. Розповідає Ірина Шугалевич.

Нас познайомила доля
Здається, що це було так давно. Без посмішки і не пригадаєш. Про наше знайомство можна сказати лише так: це доля. Це сталося майже 7 років тому. Пригадую: я студентка Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського, навчання  у розпалі, поїздку додому не планувала. Однак, у зв’язку з певними обставинами, змушена була на кілька днів приїхати до Дубровиці.  Дуже не хотілося вирушати в дорогу: далеко, втомлювали валізи і пересадки. Вдома ввечері пішла прогулятися з найкращою подругою. У той час до неї залицявся хлопець, от він і запросив із собою друга (мого майбутнього чоловіка) на зустріч з нами. Мій чоловік і зараз згадує, як замилувався мною відразу. Я ж признаюся: у перший вечір не звернула на нього особливої уваги. Вже трішки потім у симпатичному хлопцеві відчула щось рідне і моє! Він довго не наважувався, а потім так спонтанно, без підготовки, в переддень свого дня народження, в звичній розмові зробив пропозицію. Наступного дня уже офіційно, з каблучкою та квітами освідчився мені в коханні і того ж дня ми подали заяву до РАГСу! Жартували: що це такий подарунок зробив собі мій коханий на день народження. Разом уже 6 років, а родині нашій у червні виповнюється 5 років. Ось такий невеличкий ювілей.
Я вдячна цьому випадку, так як маю прекрасного чоловіка! До нашого знайомства я мала безліч планів, не пов’язаних з нашим містечком, та ця зустріч перевернула мої плани на життя!
Сім’я – це мій тил, моя опора, мій захист, як кажуть, моя фортеця; це люди, які зрозуміють та підримають, вислухають та порадять! Сім’я – це тепло і затишок, моє натхнення і головне творіння!

Наші свята і будні
Рік після шоу минув доволі спокійно, практично не відрізнявся від попередніх, хіба що постійне впізнання на вулиці та народження ще одного члена нашої родини.
Арінка подорослішала. Дорослішими стали думки та вчинки! Стала більш самостійною, чіткіше сформувався характер. Та поряд з тим вона лишилася дитиною, яка тішиться несподіваними подарунками, грою у пісочниці чи пусканням мильних бульбашок!
Як і у кожній родині, наше життя складається з буднів і свят.
Свята завжди мають особливий зміст, тим більше у родинному колі, тим більше коли є діти. Саме для них свято – це маленька казка. Хочеться, щоб для малечі свято запам’ятовувалося не застіллям, а чимось казковим. Я пам’ятаю, як у дитинстві чекала день народження та новорічні свята, можливо, саме тому зараз хочеться і для своїх діток створити казкову атмосферу дива, дати змогу насолодитися святом по-справжньому. Приносить масу задоволення, в тому числі і мені!
Ми намагаємося ввести свої традиції у сімейне життя.

Секрет сімейного щастя
Як на мене, у подружжя головне чути один одного, розуміти та поважати! Складно бути щасливим поряд з людиною, яка не може сприймати тебе таким, яким ти є, з усіма позитивними якостями та недоліками! Для кожного з нас важливо, щоб поряд була людина, що не зважаючи ні на що, підтримає, знайде потрібні слова чи просто обійме. Щиро вдячна своєму коханому чоловікові за такі миті: за щастя, яке він мені дарує.

Про себе
Передусім я дружина і мама. Звичайно максимум часу дарую чоловіку та діточкам. У вільний час люблю писати вірші для себе, це частинка мого світу. Люблю творити у різних напрямках, захоплююся вишиванням та в’язанням. Зараз припало до душі виготовлення в’язаних іграшок.
Я мрійниця, маю багато планів, думок, бажань. Зрозуміло, що вони нерозривно пов’язані з моїми рідними – чоловіком та дітками. Хочу, щоб наша родина жила в любові та гармонії, бо тільки у таких умовах виростають щасливі діти.

Спілкувалася Любов КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар