пʼятницю, 30 червня 2017 р.

* Акценти
Очільник РДА їздив туди,  де починається Україна
У четвер з робочою поїздкою голова РДА Микола Петрушко відвідав Висоцьку ОТГ, Туменську сільраду та пункт пропуску «Городище». А ще побував на нейтральній полосі між Україною та Білорусією. Про будні новоствореної територіальної громади, міркування мешканців прикордоння щодо децентралізації та спілкування з вартовими нашого кордону читайте у наступному номері газети.

Мобільний сервісний центр МВС працював у райцентрі
Дубровиця стала черговим населеним пунктом Рівненщини, де громадян обслуговував пересувний сервіс МВС. 15 червня люди швидко та зручно змогли замінити свої посвідчення водія старого зразка на нові, зареєструвати чи переєструвати транспортні засоби та замовити довідку про несудимість. Загалом такими послугами силовиків скористався 21 бажаючий.
Мобільний центр виїжджає у якийсь з районів після запиту місцевої влади, який формується по мірі надходження заяв від мешканців. Їх щонайменше потрібно бути десять.

Бурштинові сутички: сотня озброєних старателів вийшла проти поліції
На Дубровиччині знову заворушення: озброєні копачі перевернули автомобілі поліції, поранили правоохоронців. Троє спецпризначенців з Черкаської області, які несуть службу в нашому районі, отримали числені забої та травми голови.
Сталося це у лісі біля села Великий Черемель. Там придані сили виявили старателів, які за допомогою двох мотопомп видобували бурштин. Однак своє приладдя копачі поліції  віддавати не захотіли.В результаті більш, як сотня невідомих спиляли дерева та перекрили рух десятку правоохоронців. З натовпу старателів лунали постріли. Втім є постраждалі і серед них. Як запевняють двоє молодих жителів сіл Вежиця та Старого Села, котрі з вогнепальними пораненнями ніг дробом звернулися до Рокитнівської райлікарні, їх поранили під час цієї сутички. Та як повідомляють у Нацполіції, на озброєнні у правоохоронців немає спецзасобів, які споряджаються патронами із вмістом дробу  Слідчі розпочали досудове розслідування.

Міський пляж безпечний для купання

Принаймні про це повідомляє Рівненський лабораторний центр. Закладом за травень-червень було досліджено проби води річки Горинь, питного фонтанчику та ґрунту. Відтак всі результати відповідають вимогам. Тож міський пляж безпечний, хотілося б, що він був ще й чистий та комфортний. 

Немає коментарів:

Дописати коментар