середу, 13 січня 2016 р.

Першим на світ з’явився хлопчик

Як розповіла нам старша медсестра Дубровицького пологового відділення Наталія Орленко, першим у нашому районі на світ у цьому році з’явився хлопчик. Щиро вітаємо з цією подією  Наталію Смаглюк із Зелені, яка народила синочка 1 січня о 8.45. Хай росте він на радість родині і нашій Україні. До речі,малюк вагою 3 кг 250 гр тримав повноправне лідерство у пологовому відділенні ЦРЛ аж до 4 січня. Наступна дитинка з’явилася тут саме цього дня.
Покровителька дітей, народжених у 2016 році – Вогняна Мавпа. Вона непосидюча, схильна до творчості, розумна і любить ризик. Такими ж будуть і ті, хто народився в 2016-ому. Щоб справитися з ними, треба немало терпіння. Що стосується характеру, то людям, що народилися в 2016 році, будуть притаманні такі риси, як хитрість, практичність і нестандартне мислення. Незважаючи на талановитість, навряд чи з дитини-Мавпи виросте видатний митець, вони не схильні виставляти напоказ свої здібності.
Батькам варто знати, що діти, народжені в рік Мавпи, рано дорослішають, тому будьте готові до серйозних запитань і не дивуйтесь, що ваша дитина наздоганятиме в розвитку старших. Практичність Мавп виявляється в тому, що вони легко пристосовуються до життєвих ситуацій, їх непросто вибити з колії. Готуйтесь до впливу стихії 2016 року – Вогню. Люди, народжені в цьому році, впродовж всього життя будуть гарячкуватими та нестриманими. Багатьом це буде здаватися дитячими примхами, дитину вважатимуть невихованою чи розбалуваною. Діти, народжені в рік Мавпи, постійно прагнуть спілкування, тому в них, скоріш за все, буде багато приятелів і друзів. Вони дуже рухливі і не люблять сидіти на одному місці.
Що стосується майбутніх можливих професій, діти, народжені в рік Мавпи, можуть вирости в дизайнерів, архітекторів, модельєрів, візажистів, письменників, адже вони талановиті.
Любов Клімчук.



Немає коментарів:

Дописати коментар