середу, 13 січня 2016 р.

Що віщують зорі на 2016 рік?
У кінці кожного року астрологи, провісники і ясновидці міряються своїми силами, намагаючись передбачити події найближчого майбутнього. Хтось ставиться до таких прогнозів з недовірою та скептицизмом, хтось переконаний, що вони є лише черговою розвагою. Втім, незважаючи на це, більшість з нас хоча б якось намагалися зазирнути за таємничу завісу. Цьому сприяли ще й останні роки, котрі принесли Україні і кожному українцю зокрема нелегкі випробування. Адже зазвичай люди саме в складні моменти
звертаються до чогось незбагненного, сподіваючись на втішні новини. Отож, що віщують
зірки в прийдешньому 2016 році, ми спробували  дізнатись, зробивши добірку передбачень вітчизняних астрологів та екстрасенсів, котрими нині рясніє преса та телебачення.

Про справи
загальнодержавні
«Щороку, коли я роблю прогноз на наступний рік, відзначаю, що прийдешній у чомусь буде кращий за попередній. Але зараз, на жаль, я не можу сказати, що 2016 рік таким буде. Втім він стане дуже контрастним. На фоні гарних подій виникатимуть стресові ситуації», – запевняє астролог з Рівненщини Ірина Кравець.
За словами пані Ірини, до середини вересня Юпітер буде знаходитись в сузір’ї Діви. Це спричинить соціальні конфлікти та бунти. Щодо болючої теми війни, то її не припинять у такий спосіб, який практикують зараз. Астролог стверджує, що угоди про перемир’я результату не дадуть. Потрібна зміна стратегії і тактики.
«Війна буде тривати. Не бачу, щоб вона вийшла за межі тих границь, в яких зараз іде. Але й не бачу, щоби протистояння закінчилось. Домовленостями війна не вирішиться. Тому й далі будуть гинути люди, доки не знайдеться інший спосіб улагодження ситуації. Крим не зможе повернутись в Україну, поки не пройде випробовування повстаннями, кров’ю і зброєю. Тому він ще свою кризу мусить пережити».
У 2015 році був шанс щось змінити в медицині, однак таку можливість упустили, підсумовує астролог. Тим часом у 2016-ому навести лад у цій сфері буде складно. Хоча очікуються позитивні кроки.
Разом із тим на осінь політики готуються до виборів. Але, за словами Ірини Кравець, проводити їх не варто. Люди залишаться не задоволені. Ті, котрі були при владі раніше, хочуть реваншу. Але кардинально це нічого не переінакшить. Буде тільки зміна облич.
«Порошенко втримається у своєму кріслі цього року, – додає вона. – Під час виборів я казала, що він менше зло. Втім не є гідною альтернативою. Порошенко народився, коли не було місяця. Тому він – майстер закулісних ігор. Адже нинішній президент завжди у скандалах, проте сам не фігурує, а робить все чужими руками. Однак не можна вішати всіх собак на одного нього. Доки не буде йому нормальної заміни – перевибори нічого не дадуть. А хто може сказати, що зараз є незалежний лідер? Адже на кожного є засоби впливу».
«Ні США, ні Європа від України не відступляться. Тим часом Росія буде по-тихеньку слабнути. До цього призведуть проблеми всередині країни», – підсумовує Ірина Кравець.

Про справи сердечні
Брати шлюб у 2016 році краще у лютому, червні та листопаді, зазначає астролог Віктор Давидов.
«Не варто планувати весільну церемонію на січень. Краще перенести весілля, які заплановані на весну, – радить Віктор. – Весна цього високосного року не сприятлива для одруження. Сімейне життя буде нелегким. Молодята часто сваритимуться через дурниці. У справи подружжя «сунутимуть» носа батьки. Якщо пара вже спланувала шлюб на весну і перенести його не можна, то постарайтеся побратися у другій половині березня або у кінці травня».
Влітку найбільш сприятливим для створення сім’ї виявиться червень.
«Реєструвати шлюб краще у другій половині місяця. Найсприятливішими є 18, 25 і 26 червня, – говорить Давидов. – Решта літа теж не сприяє міцним союзам. На сімейне щастя впливатимуть планети. У кінці серпня та в перший тиждень вересня шлюб не варто брати через затемнення. Можете пустити у своє життя хитрих і підступних людей. Більш сприятливим для одруження є лютий, листопад і початок грудня».
Однак 2016 рік – період розлучень, а не одружень, каже харківський астролог Олена Максимова.
«У 2016 році багато сімей розриватимуть стосунки, подружжя роз’їжджатимуться. Найбільше шлюбів розірвуть у лютому, серпні і жовтні.  Іти під вінець краще від 17 березня до 4 квітня, від 18 червня до 9 липня, від 1 до 22 вересня. Багато молодят віддаватимуть перевагу весільним вечіркам, святкуватимуть скромно у вузькому колі. Взагалі рік не дуже сприятливий для шлюбу. Якщо можете, весілля краще відкласти до 2017 року».
Пані Олена також прогнозує, як наступний рік впливатиме на особисте життя кожного зі знаків.
Овен (21 березня – 20 квітня). Доведеться часто іти на самопожертву, більше віддавати, ніж брати. Шукати пару і одружуватися краще у другому півріччі. Завагітніти вдасться у листопаді-грудні.
Тілець (21 квітня – 20 травня). На вас чекає спокійний і вдалий рік. Ніяк він пройде лише у ледачого. Варто планувати переїзд до коханих. Утримайтеся від цього лише у сезон затемнень. Розширюйте коло спілкування. Погоджуйтеся на відрядження і відпочинок за кордоном.
Близнюки (21 травня – 21 червня). З’явиться бажання докорінно усе змінити. Ви багато чого досягнете. Можете стати батьками. Хтось народжуватиме дітей, дехто зважиться на усиновлення. Поповнення родини принесе щастя. Міцними будуть шлюби, у яких партнери матеріально відповідатимуть один одному.
Рак (22 червня – 22 липня). Чоловіки і дружини часто відриватимуть вас від роботи. Відганяйте ревнощі. Не варто добиватися уваги людини, якій ви байдужі. Скоро самі втратите до неї інтерес. Поповнення у родині краще планувати на осінь.
Лев (23 липня – 23 серпня). Доля вас штовхатиме у потрібному напрямку. Якщо не можете чогось реалізувати, замисліться, чи потрібно вам це. Рік вдалий, аби обзавестись сім’єю. Роман може спалахнути вже у лютому. Освідчуватися і брати шлюб не варто в сезон затемнень.
Діва (24 серпня – 23 вересня). Рік непростий. До вересня багатьом вдасться обзавестися сім’єю чи вступити у цивільний шлюб. Але ці партнери швидше принесуть у ваше життя додаткові проблеми, ніж зроблять вас щасливими.
Терези (24 вересня – 23 жовтня). Через заклопотаність ризикуєте відштовхнути від себе коханих. Проводьте вихідні із рідними, аби не втратити контроль за тим, що відбувається в домі.
Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада). Бракуватиме терпіння, аби дочекатися слушного моменту. Не допускайте гарячкових рішень. Від квітня до кінця червня не варто щось серйозно змінювати у кар’єрі чи справах сімейних. Одружені у цей час пари можуть розлучитися вже до кінця року. Перенесіть шлюб на осінь. Вагітність краще планувати на другу половину року.
Стрілець (23 листопада – 21 грудня). Переїзд до коханих краще планувати на весну. Зачекайте з плануванням вагітності до грудня. Не шукайте собі пари в Інтернеті. Нові знайомі розчарують.
Козеріг (22 грудня – 20 січня). Упертістю своєю не доводьте стосунки з коханими до кризи. Якщо втратите партнерів, то ще довго про це шкодуватимете.
Водолій (21 січня – 20 лютого). У самотніх рік пройде важко. Хоча багатьом вдасться зустріти свою половинку. Щоб заволодіти чиєюсь увагою, доведеться докласти зусиль. Партнер стане другом на все життя. Мир і любов в оселі додаватимуть упевненості і сприятимуть успішності за межами дому.
Риби (21 лютого – 20 березня). Найбільше турбуватиме невизначеність. Знайти партнера буде важко. Робити коханим пропозицію краще восени. Сміливо погоджуйтеся на цивільний шлюб. Не варто планувати вагітність.

Про справи особисті
Якщо говорити про здоров’я, то увагу слід присвятити легеням, дихальним шляхам, зазначає тернопільський астролог Іван Круп’як.
«Вони у  2016 році будуть чутливими. Тим, хто має певні проблеми, варто з особливою уважністю ставитись до власного організму. Для його зміцнення у наступному році слід споживати більше страв із гірчинкою, гірким смаком. До того ж є велика ймовірність травм кінцівок і нервових захворювань, отриманих у результаті стресів».
Відома провидиця, двічі переможець «Битви екстрасенсів» Олена Курилова радить протистояти складнощам цього року завдяки спільній взаємодопомозі та дружелюбності. «Час допомоги одне одному. І хоча Мавпа (символ 2016-го) любить радість і розваги, грандіозних святкувань, пишних подій цього року не слід очікувати. На перше місце вийде тема побутової довіри та людської зворушливості».
«У цьому році увімкнуться мізки навіть у тих людей, хто не звик їх напружувати. А нація, що думає, – це вже запорука успіху, – переконана Олена Курилова. – Того, хто вкладає в науку, перспективи, не зважаючи ні на що, здобуває освіту, того, хто читає, тренує свій інтелект, – наступного року чекає успіх».
Віщунка застерігає, що Мавпа – велика пліткарка. Якщо людина буде необережною у своїх висловлюваннях, це спровокує великі неприємності.  Натомість усі косметичні процедури, зміна іміджу, стилю, декорацій дуже вітаються. Час сідати на дієту. Кулінарні здібності господині будуть розкриватися цього року й будуть оцінені.
А ось рівненська хіромантка та психолог Жанна Табачук вважає 2016-й вдалим для бізнесу та втілення у життя нових ідей.
«Попередні роки не були вдалими для початку бізнесу. Натомість у 2016-му вітатиметься початок нового. Зміна у мисленні започаткує багато нових професій – люди навчаться заробляти гроші творчістю. Нелегко буде бюджетникам, але восени вони доб’ються того, чого хочуть. Відносно стабільною буде і гривня – долар не падатиме, але і не битиме нові рекорди».

Про майбутнє усіх знаків Зодіаку
Львівський екстрасенс Назар Лебяк розповів одному з рівненських видань, що ж чекати від року Червоної Вогняної мавпи представника різних знаків загалом.

Козеріг
Чоловікам цього знаку зірки обіцяють непростий рік. Їх чекають нові труднощі в різних сферах життя, особливо в роботі, особистому житті. Варто приділяти більше часу своєму фізичному стану і здоров`ю.
Для жінок рік буде більш успішним, особливо це стосується стосунків з протилежною статтю – з`являться нові шанси й можливості налагодити особисте життя. Також жінкам-Козерогам рік подарує нових надійних партнерів по роботі.
Водолій
Справи в представників цього знаку будуть йти рівно. В роботі, особистому житті, фінансовому стані і самопочутті особливих змін не буде. Якщо цей рік був успішним, наступний стане таким ж. Якщо навпаки – сподіватися на покращення не доводиться. Неодруженим чоловікам належить ще рік бути холостими, сімейні збережуть сім`ю, незважаючи на виникаючі труднощі.
Жінкам Вогняна мавпа радить зайнятися бізнесом, відкрити свою справу, наприклад, у сфері торгівлі. Але, можливо, доведеться боротися за свої інтереси та відстоювати свою думку перед сильним опонентом.
Також Водоліїв прекрасної статі чекають подорожі, вони побачать багато нового і отримають нові знання. В особистих стосунках – без змін.
Риби
Рік для чоловіків і жінок цього знаку пройде за схожим сценарієм. Рибам варто приготуватися до величезної кількості змін і сюрпризів, це стосується всіх сфер життя: стосунків в сім`ї, роботи, здоров`я, спілкування з близькими. Але не всі зміни обіцяють успіх, тому треба добре подумати, перш ніж відчиняти перед ними двері. Варто бути обережним – можливі підстави і підлі вчинки. Проте все погане, що було в цьому році, там і залишиться – в наступаючому проблеми, які супроводжували Риб останні місяці, покинуть їх.
Овен
Особливо цікавим рік буде для представників цього знаку. Чоловіки втілять свою мрію щодо збагачення, стануть більш впливовими, влада буде належати їм. Також Овнів сильної статі чекають нові починання в різних справах, з`являться нові можливості.
Жінкам рік подарує багато романтики, їх чекають нові романи і шанувальники. Правда, деяким Овнам доведеться непросто – можливі невдачі. Відсоток тих, кому не варто сподіватися на заступництво зірок, становить 10%.
Телець
Тільців обох статей чекають різкі зміни, на жаль, негативні. У жінок виникнуть конфлікти, труднощі в різних сферах. Так що варто запастися терпінням і все-таки тримати свою, безсумнівно, цінну думку при собі, аби не нашкодити ще більше. Рік обіцяє бути більш позитивним для представників сильної статі.
Близнюки
Також варто запастися терпінням і представникам цього знаку. Вогняна мавпа змусить їх понервувати – рік буде буяти переживаннями, Близнюки перебуватимуть в постійному стресі. Це стосується як чоловіків, так і жінок. Можливі судові розгляди. Нові справи вдасться довести до кінця, правда, це буде нелегко – чекають труднощі. Також представники цього знаку зможуть розкрити свої таланти, особливо це стосується творчих особистостей.
Рак
Чоловіків чекають неприємності, можливі пограбування. Зате Мавпа зробить сильну стать добрішою, а жінок більш терпимими і відкритими для любові. Їхнє життя заграє по-новому, все старе піде в небуття. Можливо, представників цього знаку зацікавить релігія, чому вони будуть присвячувати багато часу.
Лев
Левів чекають поїздки на відпочинок і далекі відрядження, в Новому році вони фактично будуть жити на валізах та часто перебувати в дорозі. Творчим представникам цього знаку вдасться добитися успіху.
А от стан негативно мислячих левів може погіршитися аж до депресії. Для бізнесу рік не буде особливо вдалим. В чому Мавпа обіцяє допомогти, так це у навчанні та здобутті нових знань – цим в наступаючому році доведеться зайнятись багатьом Левам.
Діва
Для представників цього знаку Рік Вогняної мавпи стане роком боротьби доведеться постійно відстоювати свої інтереси. Але в цілому це успішний час, як для чоловіків, так і для жінок у всіх сферах їх буде супроводжувати удача. Особливо це стосується фінансової сфери Діви стануть багатшими, їм буде легко вдаватися заробити.
Терези
Терезам треба приготуватися задіяти всі свої вольові якості, підвищити самоконтроль та налаштуватись на боротьбу за власне душевне благополуччя. Зірки обіцяють доволі важкий і депресивний рік, в деякі моменти обставини будуть підштовхувати до поганих вчинків. Але також рік буде і творчим. В підсумку представники цього знаку успішно подолають усі негаразди і отримають новий досвід.
Скорпіон
Рік змін, особливо – в особистій сфері. Зі старими коханими доведеться розпрощатися, але їх місце в серцях представників цього знаку незабаром займуть нові стосунки. Мавпа гарантує успіх у всіх справах представникам сильної статі.
Стрілець
Стрільців чекає духовний рік, який допоможе їм очиститися. У представників цього знаку може з`явитися багато нових ілюзій, які й підштовхнуть їх до духовних практик і спілкування з вищими силами. У фінансовому плані рік буде успішним.

Тим часом астролог Ірина Кравець усім радить не впадати у відчай і бути добрішими:

«Нещодавно я прочитала одну притчу. Її можна трактувати як побажання. У кімнаті горіли 4 свічки. Перша сказала, що вона – доброта. Але люди стали злими, тому свічка згасла. Друга сказала, що вона – віра. Але люди почали зневірятися, тому і ця свічка згасла. Третя виявилася любов’ю. Але через те, що люди стали більш черствими, також перестала горіти. Тоді в кімнату зайшла дитина і заплакала, адже там стало значно темніше, бо  лишилася лише одна свічка. І тоді вона сказала: «Не плач, я – надія. І доки я горю, від мене можна засвітити інші свічки».

Немає коментарів:

Дописати коментар