середу, 13 січня 2016 р.

Приєднуємося до вітань Президента

Ось і завітав Новий рік. Але продовжують звучати  вітання і побажання. Наші рідні і друзі кажуть нам щирі і теплі слова, ми подумки й самі собі бажаємо всіх гараздів. Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Четвертокласники Берестівського НВК також написали поздоровлення для нашої Батьківщини. Думаємо, що багато наших земляків саме такі слова хотіли б сказати в новорічну ніч для своїх родин, для друзів, знайомих, колег, однокласників, а отже для України. Україна – це і є ми.

Твердун Дмитро: Хай Новий рік принесе нам в Україну мирне небо, взаємоповагу, любов, розуміння. Щоб в кожному домівку постукало щастя, а Україна добром зацвіла.
Україно! З Новим 2016 роком!
Куницька Оксана: Україно, моя люба ненько! Чи про все те розкажу, як я люблю тебе? Від щирого серця і від усієї душі зичу миру і любові, єдності, процвітання, добробуту й щасливого життя українському народу.
Кісель Марк: Я хочу, щоб Україна видужала від болю, якого завдала війна. Нехай додому повернуться всі солдати, щоб їх зустріли мами і всі рідні за гостинним столом. Давайте завжди пам’ятати про наших захисників, які не прийшли з війни і бути гідними їх подвигу у навчанні і роботі.
Твердун Ірина: Україно! Ти найкраща країна. Ти – єдина! По всьому світі лише одна, у світі кращої нема! Забудь про горе, забудь про втому, хай щастить тобі в році новому!
Герасимчук Іван: Є багато різних побажань, але я хочу побажати, щоб війна скоріше закінчилася і в Україні запанував би мир і спокій, щоб наші захисники повернулися живими, і не скривдженими.
Тетеря Олександр: Мирного неба! Щоб не було війни, квітучих ланів тобі, Україно!  Хай будуть мужніми твої сини, слава добра про тебе нехай лине.
Кохан Надія: Дорога Україно! Насамперед хочу побажати тобі найціннішого скарбу – життя, довгого, спокійного. Щоб у Новому році поряд з тобою були відповідальні, віддані, працелюбні патріоти.
Панасюк Олександра: Україна – це все: голубе небо над головою, високі ліси, широкі лани… Можна писати безупинно… Усміхайся до нас лагідною материнською посмішкою. Будь найпрекраснішою із країн на планеті Земля.
Дем’янець Дмитро: Україно, моя ненько! Мила та рідненька, з Новим тебе роком.
Пінчук Ілона: Ми бажаємо нашій дорогій Україні миру і спокою. І щоб діти твої, Україно, були разом. З Новим роком!
Клюйко Артем: Я бажаю тобі, Україно, в першу чергу, мирного, безхмарного неба. Щоб, нарешті, наша держава вступила до Євросоюзу, стала багатою, сплатила всі борги. А усім українцям – щастя, здоров’я, достатку, сил і терпіння, миру і спокою.
Макарицький Юрій: Хай цей наступаючий рік, буде роком миру, злагоди, процвітання. Вірю, що Україна і українці заслуговують на кращу долю, і в 2016 році всім нам обов’язково пощастить.
Всі четветокласники Берестівського нвк бажають щасливих Новорічних
та Різдвяних свят дітям Дубровиччини та їх батькам!
З повагою до своїх земляків, члени гуртка «Перлинка»,  керівник Любов КОРОСТЕЛЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар