пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

ПІОНЕРАМИ  БУТИ  НЕПРОСТО
Мабуть, природно, що першими в новообраному складі  на сесію зібралися депутати Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади. Саме вони стали піонерами в адміністративно-територіальному реформуванні. Насамперед голова Миляцької сільської ТВК ознайомила присутніх з результатами виборів. Після цієї інформації прийняли рішення про визнання повноважень новообраних голови ради Федора Хлебовича та 22 депутатів. А вже потому обранці приступили до вирішення організаційних питань. Таємним голосуванням було обрано секретаря ради. Ним стала Ососкало Світлана Василівна, котра досі працювала секретарем Миляцької сільської ради.


Також депутати затвердили Регламент, Положення про постійні комісії і старосту села та Статут ради об’єднаної територіальної громади. Щодо кількісного та персонального складу постійних комісій згоди поки що не дійшли, взявши тайм-аут на роздуми, хто ж в якій комісії хоче працювати.
Проте майже одностайно депутати визначилися з кількістю старост та призначили дату їх перших виборів (читайте рішення ради № 9). До обрання старост сіл їх обов’язки згідно з рішенням ради виконуватимуть: Удрицьк, Смородськ, Хочин – Пігаль Неоніла Василівна, секретар Удрицької сільської ради; Жадень – Рожко Геннадій Степанович, дотепер Жаденський сільський голова; Переброди, Будимля – Крижик Валерій Володимирович, донедавна Перебродіський сільський голова.
Також було прийнято рішення про припинення повноважень і діяльності органів місцевого самоврядування, що входять до складу об’єднаної територіальної громади та створення ліквідаційних комісій (текст рішення № 11). Депутати  від Переброд висловили побажання, аби ще раз було проведено поглиблену й відповідальну роз’яснювальну роботу серед населення про подальші перспективи ради, що об’єднала в себе дев’ять населених пунктів.
Вітаючи новообраний склад ради та сільського голову з високою людською довірою, голова районної територіальної комісії Людмила Берестень, наголосила, щоб не забували народні обранці, що ключовим словом для їхньої ради є «об’єднана» й та побажала подальшого процвітання. «Піонерам завжди не просто, але саме вони на чолі прогресу», – зазначила Людмила Миронівна.
Людмила РОДІНА.
МИЛЯЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА МИЛЯЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
(сьомого скликання)
РІШЕННЯ
від 11 листопада 2015 року № 7
Про затвердження Статуту Миляцької об’єднаної територіальної громади
З метою задоволення потреб Миляцької об’єднаної територіальної громади, створення необхідних умов для повної реалізації її членами територіальної громади Миляцької сільської ради прав на участь в здійсненні місцевого самоврядування, керуючись Конституцією України, відповідно до ст.19, п. 48 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

в и р і ш и л а:
1. Затвердити Статут Миляцької об’єднаної територіальної громади.              
2. Подати Статут Миляцької об’єднаної територіальної громади  на державну реєстрацію до Дубровицького районного управління юстиції.                  
3. Визначити в якості уповноваженої особи по здійсненню державної реєстрації Статуту територіальної громади  сільського голову Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади Хлебовича Ф.Ф.                
4. Секретарю ради Ососкало С.В. оприлюднити Статут територіальної громади в мережі Інтернет та інформацію про прийняте рішення в газеті «Дубровицький вісник». 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Миляцької сільської ради об’єднаної громади Хлебовича Ф.Ф.
Сільський голова Хлебович Ф.Ф.

МИЛЯЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА МИЛЯЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
(сьомого скликання)
РІШЕННЯ
від 11 листопада 2015 року  № 9
Про затвердження кількості старост сіл Миляцької територіальної громади та призначення перших виборів сільських старост
З метою задоволення потреб жителів Миляцької об’єднаної територіальної громади, створення необхідних умов для повної реалізації прав на участь в здійсненні місцевого самоврядування, керуючись Конституцією України, відповідно до ст.14 ЗУ «Про місцеве самоврядування», п.6 абз.2 ст.14, ч.6 ст.15 Закону України «Про місцеві вибори», сільська рада

вирішила:
Затвердити кількість старост в таких селах:
Лугове, Біле – 1 чол.;
Жадень – 1 чол.;
Переброди – 1 чол.;
Будимля – 1 чол.;
Удрицьк, Хочин – 1 чол.;
Смородськ – 1 чол.
Миляцької об’єднаної територіальної громади призначити 25.01.2016 р. перші вибори старост сіл Миляцької об’єднаної територіальної громади згідно з пунктом 1 даного рішення.
Не пізніше як на третій день після прийняття рішення опублікувати в газеті «Дубровицький вісник» та довести зазначене рішення до Центральної Виборчої комісії.
Контроль за виконання даного рішення покласти на секретаря  сільської ради Ососкало С.В.
Сільський голова Хлебович Ф.Ф.                   

МИЛЯЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА МИЛЯЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
(сьомого скликання)
РІШЕННЯ
від 11 листопада 2015 року  № 11
«Про припинення повноважень і діяльності органів місцевого самоврядування, що входять
до складу об’єднаної територіальної громади та створення ліквідаційних комісій»
Керуючись п.2 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 7 ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», ст.81 Цивільного кодексу України, постановою ЦВК від 07.09.2015 р. № 232 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року», на підставі рішень Удрицької сільської ради від 26.08.2015 року №298, Жаденської сільської ради від 26.08.2015 року №236, Перебродівської сільської ради від 26.08.2015 року №239, Миляцької сільської ради від 26.08.2015 року «Про добровільне об’єднання територіальних громад», сільська рада

в и р і ш и л а:
1. Припинити повноваження Жаденської, Миляцької, Удрицької, Перебродівської сільських рад з моменту набуття повноважень новообраним Миляцьким сільським головою Хлебовичем Ф.Ф. та Миляцькою сільською радою об’єднаної територіальної громади, як правонаступником, утвореним внаслідок добровільного об’єднання територіальних громад.
2. Створити координаційну комісію по питанню ліквідації та реорганізації  територіальних громад що об’єдналися в Миляцьку об’єднану територіальну громаду (включити до складу комісії: сільського голову Миляцької об’єднаної територіальної громади, секретаря та членів постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податкової політики та соціально-економічного розвитку, питань промисловості, підприємництва, народного господарства Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади). 
3. Припинити юридичну особу Жаденську сільську раду (адреса: вул. Центральна,180), Удрицьку сільську раду (адреса: вул. Центральна, 40), Перебродівську сільську раду (адреса: вул. Центральна,2), Миляцьку сільську раду (адреса: вул. Василевського 122-б) шляхом ліквідації відповідно до чинного законодавства.
4. Створити ліквідаційні комісії з припинення юридичної особи територіальних громад , вказаних в п.3 даного рішення,  щодо здійснення діяльності згідно чинного законодавства:
4.1.Жаденська сільська рада у складі:
Рожко Г.С.– Жаденський сільський голова – голова комісії (ІПН 2654208075).
Денищич Н.К. – секретар Жаденської сільської ради – заступник голови комісії (ІПН 2622508509).
Ососкало І.В. – головний бухгалтер Жаденської сільської ради (ІПН 2913020129).
Кошин Н.В. – спеціаліст-землевпорядник Жаденської сільської ради (ІПН 2981009467).
Денищич К.М. – спеціаліст з військового обліку (ІПН 2702914562).
4.2  Миляцька сільська рада у складі:
1. Резанович В.М.– Миляцький сільський голова – голова комісії (ІПН 2116314703).
2. Ососкало С.В. – секретар Миляцької сільської ради – заступник голови комісії (ІПН 2771906105).
3. Савич Т.П.– головний бухгалтер Миляцької сільської ради (ІПН 2914714368).
4. Головачук Л.Г. – касир Миляцької сільської ради (ІПН 2994119105).
5. Томилович Н.І. – спеціаліст з військового обліку (ІПН 2019912742).
4.3.  Перебродівська сільська рада у складі:
1.Крижик В.В. – Перебродівський сільський голова – голова комісії (ІПН 2777512911).
2.Євсович А.В. – т.в.о.секретар виконкому Перебродівської сільської ради – заступник голови комісії (ІПН 3524814020).
3. Голубець Я.В. – діловод Перебродівської сільської ради (ІПН 3462902680).
4. Чмуневич Н.А. – касир Перебродівської сільської ради  (ІПН 1878304822).
5. Хомич Л.С. – технічний працівник Перебродівської сільської ради (ІПН 2809915668).
4.4. Удрицька сільська рада у складі:
1. Пігаль Н.В. – секретар Удрицький сільської ради – голова комісії (ІПН 2858210015).
2. Муха Л.М. – в.о. гол. бухгалтера Удрицької сільської ради – заступник голови комісії (ІПН 3052516881).
3. Карвацька О.Ф. – в.о. директора Удрицького ЦСССДМ   (ІПН 3310212641).
4. Чмуневич Г.О. – спеціаліст-землевпорядник Удрицької сільської ради (ІПН 3115321650).
5. Шанько Н.Ф. – технічний працівник Удрицької сільської ради (ІПН 2528514185)
5. Нарахування та виплату заробітної плати сільському голові Миляцької об’єднаної територіальної громади Хлебовичу Ф.Ф. здійснювати з юджету Удрицької сільської ради, секретарю Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади Ососкало С.В. з бюджету Миляцької сільської ради. Членам ліквідаційних комісій Жаденської, Перебродівської, Миляцької, Удрицької сільських рад та працівникам даних сільських рад згідно з штатним розписом здійснювати з бюджету відповідних рад до моменту припинення юридичної особи.
6. Попередити працівників Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад про ліквідацію шляхом видачі відповідного попередження.
7.  Секретарю ради Ососкало С.В. подати державному реєстратору дане рішення для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення щодо припинення юридичних осіб Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад.
8. Строк для пред’явлення кредиторами вимог складає 2 місяці з дня публікації повідомлення.
9. Комісіям провести повну інвентаризацію всього майна, активів, зобов’язань органів місцевого самоврядування, що припиняються.
10. Вжити заходи щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад. Забезпечити здійснення розрахунків з кредиторами (у разі заявлення ними вимог) згідно з чинним законодавством України.
11. Вжити заходи щодо стягнення дебіторської заборгованості.
12. Скласти по закінченню строку для заявлення вимог кредиторів проміжний ліквідаційний баланс.
13. Миляцьку сільську раду об’єднаної територіальної громади вважати правонаступником активів та пасивів, всіх майнових прав та обов’язків Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських ради.
14. Комісіям скласти передавальні акти (баланси) після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторів та подати їх на затвердження Миляцькій сільській раді об’єднаної територіальної громади.
15. Миляцькій сільській раді об’єднаної територіальної громади забезпечити прийняття майна від  Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької  сільських рад у власність Миляцької сільської об’єднаної територіальної громади з моменту внесення до ЄДР запису про припинення діяльності Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад (відповідальні за вчинення дій – Хлебович Ф.Ф. сільський голова Миляцької об’єднаної територіальної громади та голови ліквідаційних комісій: Рожко Г.С., Резанович В.М., Крижик В.В., Пігаль Н.В.).
16. Провести необхідні дії щодо закриття відповідних рахунків в банках, органах Державного казначейства України, отримання довідки про відсутність заборгованості Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад та інших дій, необхідних для припинення діяльності органу місцевого самоврядування.
17. Скласти ліквідаційний баланс та затвердити його рішенням    Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
18. Не раніше, ніж через два місяці з дати публікації повідомлення про припинення Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад шляхом її ліквідації, надати державному реєстратору документи для державної реєстрації припинення.
19. Затвердити план заходів  щодо припинення діяльності Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької  сільських рад шляхом ліквідації (додаток 1).
20.  Миляцькому сільському голові об’єднаної територіальної громади забезпечити внесення змін до установчих документів юридичних осіб комунальної форми власності, утворених за рішеннями Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад, яка припиняється.
21. Відповідні установчі документи затвердити на пленарному засіданні Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади в строк не пізніше 3 місяців з моменту внесення до ЄДР запису про припинення Жаденської, Перебродівської, Удрицької, Миляцької сільських рад, що утворили комунальне підприємство, установу, організацію.
22. Визначити відповідальними за внесення змін до ЄДР щодо комунальних підприємств, установ, організацій керівників відповідних комунальних підприємств, установ, організацій.
23. Відповідальним за виконання даного рішення є Миляцький сільський голова.
24.Провести відповідальні зустрічі з жителям сіл об’єднаної територіальної громади.   
25. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Миляцької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Сільський голова Хлебович Ф.Ф.


Немає коментарів:

Дописати коментар