четвер, 18 червня 2015 р.

Орв’яниця –
віце-чемпіон області



В неділю, 14 червня, в с. Зоря Рівненського району відбулися обласні змагання «Краще спортивне село – 2015», що проходили під егідою Рівненської обласної організації ВФСТ «Колос». У турнірі прийняло участь 10 районів. Команди боролися за першість у таких видах спорту, як міні-футбол, настільний теніс, гирьовий спорт та шахи. Дубровицький район на цих змаганнях представляла команда Соломіївської сільради, основу якої складали спортсмени із с. Орв’яниця на чолі з сільським головою С.В. Буткевичем.
В результаті наша збірна стала першою в матчі з міні-футболу, другою  в гирьову спорті, третьою в настільному тенісі та четвертою в шахах. Таким чином, Дубровицький район виборов друге місце в загальнокомандному заліку. Перше місце посів Рівненський район, третє ‒ Рокитнянський.
Дубровицька РО ВФСТ «Колос» висловлює подяку раді Рівненської обласної громадської організації «Цент соціальної та правової допомоги населенню» за фінансову допомогу на транспортні витрати команди, а також вдячність відділу молоді та спорту РДА О.Г. Задорожному, за забезпечення спортсменам харчування.
Вітаємо наших краян з успішним виступом на змаганнях!

Зустріли прикордонників
Бійці відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону, які протягом трьох місяців виконували завдання у зоні проведення антитерористичної операції, прибули у Дубровицю.
На майдані Злагоди 11 червня зустрічали героїв-прикордонників зі сльозами на очах рідні, близькі та просто небайдужі односельчани.
Спочатку бійці прибули до Луцька в складі Луцького прикордонного загону, де на залізничному вокзалі їх зустріли рідні, друзі та бойові побратими.
Як повідомив заступник начальника Луцького прикордонного загону, підполковник Олександр Мартинюк, бійці перебували в зоні АТО з березня, зараз вони прибули до місця розташування Луцького прикордонного загону у рамках планової ротації. На заміну їм вибули військовослужбовці інших прикордонних загонів, тож луцькі прикордонники отримають планові відпустки, після чого буде сформовано новий підрозділ, який вибуватиме на схід.
Він зауважив, що підрозділ повернувся без втрат, поранених серед бійців немає, усі вони виконали поставлені завдання на «відмінно». Низку військовослужбовців нагородили від імені голови Державної прикордонної служби, а декого – й державними нагородами.



10 червня відсвяткувала свій 90-тий ювілейний день народження ветеран Другої світової війни, ветеран праці, дубровичанка Гаврилович Тетяна Степанівна.
Привітати цю мужню жінку прийшли родичі, сусіди, друзі.
Від імені голови райдержадміністрації Сергія Киркевича, заступника голови районної ради та від ветеранської організації привітали ювілярку голова районної Дубровицької районної організації ветеранів Леонід Сулаєв, члени організації та представники райдержадміністрації.



Немає коментарів:

Дописати коментар