четвер, 14 липня 2022 р.

 












Олена Білоконь:

«Пісня – невидима зброя»

У День Конституції, 28 червня, в Дубровиці провели патріотичний челендж «Від Пилипа Орлика до сьогодення». В цей непростий час особливо важливо цінувати закони, традиції своєї Батьківщини. На святі виступали з танцювальними постановками колективи громад Дубровиччини. «Завітав» навіть сам «Пилип Орлик».

Родзинкою заходу став виступ заслуженої артистки України Олени Білоконь. Співачка завітала до нашого містечка з благодійною акцією «Молитва за Україну». Вона порадувала глядачів авторськими піснями і зачепила струни душі кожного своїми проникливими словами. Ми не оминули нагоди з нею поспілкуватися:

 

Пані Олено, раді вітати Вас у нашому поліському краї. Скажіть, будь ласка, у яких куточках України Ви вже встигли побувати?

Щиро дякую, мені дуже приємно побувати у вашому славному містечку. Ми вже об’їздили всю Київщину, Черкащину і на Рівненщині провели 10 концертів, наступною зупинкою буде Клевань. Хотіла б висловити велику подяку Віталію Ковалю, начальнику військової обласної адміністрації, за його допомогу.

Як вважаєте, яка зараз місія пісні у цей складний для України час?

Дуже важлива. Пісня – невидима зброя, паросток українського народу. Вона тримає зв’язок з пращурами та дає наснагу пережити всі ці жахіття, що зараз відбуваються.

І наостаток, що Ви хотіли б сказати українцям сьогодні?

Зніміть штамп страху. Не потрібно боятись, зараз в будь-якому куточку нашої держави небезпечно. Ніхто не знає, що його чекає. Тому не бійтесь, майте світлу віру у своєму серці!

Своїм благодійним концертом у Дубровиці Олені Білоконь вдалось зібрати 4 тисячі 82 гривні.

Валерія Хомич, студентка НУВГП.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар