пʼятницю, 24 січня 2020 р.


Прийшли першими у світ у 2020-му

П’ятдесят двоє немовлят народилося упродовж першої декади січня в Рівненському обласному перинатальному центрі. Це 29 хлопчиків та 23 дівчинки. У новорічну ніч першим побачив світ хлопчик. Його вага 2680 грамів. Мама – жителька Гощанського району.
 Жнивною була новорічна ніч у наших сусідів, в акушерсько-гінекологічному відділенні Рокитнівської центральної районної лікарні. Тут у новорічну ніч побачило світ чотири дівчинки.
А от у пологовому відділенні нашої Дубровицької лікарні в ніч на перше січня та власне в перший день нового року дітки не народжувалися. А от другий день нового року став для фахівців відділення щедрим на їх прекрасні професійні клопоти. Цього дня о 8.45 дубровичанка Мирослава Придюк народила дівчинку, Ольга Хомич з Переброд о 9.27 почула крик свого новонародженого синочка, а Наталія Бородата з Удрицька стала двічі щасливою мамою: з різницею у п’ять хвилин вона народила донечок (9.30-9.35). Отакий був щедрий на радість приходу у світ нового життя ранок 2 січня у Дубровиці.
Щиро вітаємо щасливих батьків! Хай сини і донечки ростуть на щастя родин, на радість і добро – Україні! А нашим медикам, які своєю працею допомагають з’явитися на світ маленьким землякам, зичимо побільше їх приємної роботи і гідної зарплати!


Немає коментарів:

Дописати коментар