пʼятницю, 19 січня 2018 р.

* Акценти
Добра прикмета – першою народилася дівчинка
У Новорічну ніч в нашому районі не народилось жодного малюка. Зате першого січня на світ з’явилася дівчинка вагою 2900 кілограма та 52 сантиметрів зросту. Такий прекрасний новорічний подарунок отримала родина Григор’євих з Берестя. Ім’я донечці батьки ще обирають.
Кажуть, якщо у прийдешньому році  першою народжується дівчинка, то буде мир. Будемо сподіватися і просити Бога, щоб це справді було так.

Благодійсть – це поклик серця
Наша тендітна землячка Яна Якимова, жителька села Бережки, взяла участь у благодійному аукціоні до дня Святого Миколая, який проводився у Рівному. Її вишиту картину «Світанок» купили за 9 тис. грн. Всі гроші, зібрані на цьому благодійному заході, віддала в обласний перинатальний центр на придбання апарату штучного дихання. Щиро дякуємо Яночці за її чуйне і добре серце. Нагадаємо, що дівчинка навчається дистанційно (має проблеми зі здоров’ям) на психолога і мріє лікувати людські душі.

Відзначили за успіхи на міжнародній арені
Сьомий рік поспіль проводиться щорічна урочиста церемонія «Герої спортивного року Рівненщини». Приємно, що цьогоріч серед номінантів було відзначено й тренера клубу «Берсерк» Антона Радька та юного спортсмена  Віктора Віденчука. Це єдині представники з Дубровицького та Сарненського районів. Ще раз зичимо успіху талановитому наставнику та його учню. До речі, цього разу було прийняте рішення відзначати в області лише тих, хто завоював призові місця на міжнародній арені.
І надалі будьте обачними!
Прикро констатувати, але розпочинати новий 2018 рік доводиться сумним антирекордом. 16 громадян в Україні загинули на пожежах у житловому секторі впродовж 1 січня. При тому, що й кількість побутових пожеж цього дня зросла майже удвічі – 110 випадків зафіксували вогнеборці ДСНС. Як і завжди, основною причиною нещасть стає власна недбалість громадян, а також свідоме нехтування протипожежними нормами.
На щастя, в оселях жителів нашого району в святкові дні «червоний півень» не погостював.
Керівник районного сектору ГУ ДСНС Ігор Гайдиш розповідає, що для вогнеборців району прихід Нового року минув спокійно. Попереду Різдвяні свята. Отож і надалі треба бути всім обачними у своїх оселях, адже наразі і опалюємося, і горять ялинки, і багато використовуємо електроенергії. Обачність і ще раз обачність – це найголовніше правило нашої безпеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар