понеділок, 21 вересня 2015 р.

Залізнична нарешті ремонтується

Стан дорожнього полотна в районі не витримує ніякої критики. А деякі ділянки автошляхів могли б повною мірою слугувати для інсценізації зйомок бойових дій на Сході – рвані вибоїни справді чимось нагадують воронки від снарядів.
Про шматок дороги в районі залізничного вокзалу – окрема розмова. Кілька років поспіль йдеться про це й в депутатських запитах, й обіцянках меценатів та владних керманичів. Ремонт на Залізничній – був «коньком» не однієї передвиборної програми. І ось нарешті вулицю ремонтують. Ми звернулися до голови райдержадміністрації Сергія Киркевича, аби почути, завдяки ж кому вдалося все-таки зрушити з місця цього «дорожнього воза»:

– Ця ділянка дороги була закладена в програму ремонту доріг комунальної власності. Замовником виступило УКБ облдержадміністрації, а підрядником – сарненська шляхобудівна фірма. Якщо пригадуєте, я обіцяв перевізникам, що цей відрізок дороги буде відремонтовано ще в липні. Однак фірма, що виграла тендер на будівництво цієї ділянки дороги, була задіяна на Сході. Вони будували укріплення. Як тільки-но впоралися з роботами там, приступили до ремонту Залізничної. Користуючись нагодою, хочу особливу подяку висловити заступнику голови обласної ради Олександру Данильчуку за сприяння у виділенні бюджетних коштів та організацію ремонтних робіт.
Голова міської ради Адам Кузьмич особисто контролював хід ремонтних робіт й каже, що загалом їх якістю він задоволений. Проте, як зазначив Адам Леонідович, не обійшлося й без курйозів:
– Прикро, що деякі політичні сили, спробували «приписати» цей ремонт до своїх заслуг. Скориставшись нагодою, за могорич наклеїли на трактори шляховиків свої політичні емблеми. Проте, заради справедливості, мушу сказати, на цьому й обмежилися їхні «інвестиції» в ремонт Залізничної, - каже міський голова. – Кошторисна ж вартість цього будівництва перевищує 800 тис. грн., однак жодна політична сила до цього відношення немає – це бюджетні кошти. Передвиборна боротьба рідко коли відзначається «чистоплотністю», але інколи її форми та методи взагалі дивують нахабністю та брутальністю.


Немає коментарів:

Дописати коментар