пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Звичайна суперечка між родичами закінчилась ножовим пораненням та побиттям…
26 серпня о 02 год. 30 хв. в приймальне відділення районної лікарні з ножовим пораненням в ділянці шиї звернувся 33-річний О., житель с. Будимля.
Як пояснив потерпілий, тілесні ушкодження він отримав з власної необережності, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, невдало кухонним ножем відкриваючи консервацію.
Цього ж дня о 09 год. 30 хв. на лінію «102» зателефонувала медичний працівник з села Будимля, яка повідомила про те, що один з місцевих жителів вказаного села  виявив без ознак життя свого родича 52-річного чоловіка.
Пізніше правоохоронці встановили, що померлий чоловік  виявився рідним дядьком того чоловіка, котрий звернувся з ножовим пораненням до лікарні.
У ході проведення розшукових заходів щодо встановлення осіб, причетних до даної події, працівники районного відділу міліції встановили, що 25 серпня О., перебуваючи в нетверезому стані, прийшов до свого дядька, щоб трохи відійти від алкоголю та піти додому, та між родичами виникла суперечка на побутовому грунті, під час якої дядько, котрий теж був напідпитку, схопив кухонного ножа та спричинив племіннику тілесні ушкодження.
Після цього, що сталося 33-річний чоловік з ножовим пораненням пішов до свого рідного брата, аби той допоміг розібратися з родичем за те, що він йому зробив.
Сам О. розповів, що вони того ж дня повернулись в дім, де жив їх родич, та останній знову почав погрожувати ножем, після чого О. та його 26-річний брат побили свого дядька, але на той момент чоловік ще був живий.
Після всього, що сталося, О. звернувся зі своїм пораненням до  районної лікарні.
Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть помер 52-річний чоловік від численних травм та ушкоджень органів грудної порожнини.
Також стало відомо, що загиблий чоловік проживав разом зі своїм братом, зловживав спиртними напоями, вів антигромадський спосіб життя, раніше був судимий за крадіжку.
Працівниками Дубровицького районного відділу за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Наразі вирішується питання про оголошення обом братам про підозру в причетності до даного правопорушення, - повідомив начальник Дубровицького районного відділу міліції Сергій Родзін.

Виявили тіло невідомого чоловіка без ознак життя з множинними травмами
Подія трапилась 20 серпня 2015 року, близько 8-ї години  один з працівників СВК «Жаденський» на території ферми виявив тіло чоловіка з множинними травмами тулоба. Потерпілим виявився житель с. Жадень 57-річний Микола, який працював трактористом в агроформуванні.
Напередодні його загибелі Миколу бачили односельці, який  вживав спиртні напої біля місцевого магазину.
Того ж вечора потерпілий додому ночувати не прийшов, хоча як кажуть його рідні, раніше він завжди повертався ночувати.
Згідно із лікарським свідоцтвом, чоловік помер від масивної травми тіла з чисельними переломами кісток скелету та ушкодженнями внутрішніх органів. Попередньо встановлено, що нещасний випадок спричинив якийсь транспортний засіб, який саме ще невідомо.
Надалі працівниками Дубровицького районного відділу міліції проводяться всі необхідні розшукові заходи щодо встановлення очевидців даної події.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України(умисне вбивство), для проведення всіх потрібних експертиз та для остаточного з’ясування всі обставин смерті.
Оксана Сайчишина, Дубровицький РВ.

АФРИКАНСЬКА ЧУМА: КАРАНТИН ЗНІМАЮТЬ

Карантинний статус, нагадаємо, було встановлено у липні, коли в лісовому масиві біля села Жадень було знайдено 2 трупи диких кабанів, які близько трьох діб пролежали просто неба.

Наступного дня експерти зі столичного інституту досліджень констатували, що тварини були інфіковані вірусом африканської чуми свиней. Під час засідання обласної техногенної комісії начальник Головного управління ветмедицини в області Володимир Лазарчук повідомив, що на території району були проведені усі необхідні заходи для стримування інфекції, серед таких – відстріл понад півсотні голів диких свиней.

Немає коментарів:

Дописати коментар