пʼятницю, 19 березня 2021 р.

 





Розпочато харчування школярів

 

Як повідомила Ніна Іванівна Стасюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, 9 березня у закладах загальної середньої освіти Дубровицької міської ради розпочато харчування учнів. Організацію харчування проводить ТОВ «АТОМСЕРВІС», яке стало переможцем тендеру.

Ніна Іванівна разом із заступником міського голови Миколою Кухарцем відвідали заклади освіти (№1 та №2 м. Дубровиці), ознайомилися із меню (щоденним та двотижневим), а також почули думки школярів про харчування. Як зазначив Микола Кухарець, у нього склалися найкращі враження про початок організації харчування учнів. Діти розповіли, що обід був смачним та ситним. Наприклад, у меню у ЗОШ №2 у цей день було: салат із буряка вареного, з сиром та часником, риба запечена, пюре картопляне, компот із свіжих плодів, хліб пшеничний і житній, мармелад та апельсин. У затвердженому меню читаємо, що харчування учнів молодших класів становить в день 35 грн. 05 коп, середніх – 40 грн., старших – 46 грн. 60 коп.

Начальник Дубровицького відділення харчування ТОВ «АТОМСЕРВІС» Геннадій Конончук повідомив, що фірма «АТОМСЕРВІС» харчуватиме школярів всього колишнього Дубровицького району, у тому числі й учнів Великочеремельського навчального закладу (яких попередники не харчували). У шкільні їдальні буде офіційно працевлаштовано більш як сто працівників, податки від їх заробітної плати надходитимуть у місцевий бюджет.

Геннадій Конончук підкреслив, що харчування вдалося організувати у максимально стислі терміни, щоб діти могли повноцінно обідати у навчальних закладах. Все робиться з турботою про здоров’я учнів, вся продукція – сертифікована. Начальник Дубровицького відділення харчування також наголосив, що за дотриманням всіх правил і вимог роботи шкільних їдалень буде здійснюватися суворий контроль.

Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар