пʼятницю, 19 березня 2021 р.

 





















ОСАННА – ЖІНЦІ, УКЛІН – РІДНИМ ГЕРОЇВ

 

5 березня у районному будинку культури пройшов святковий концерт «Заплела весна жіночі коси». Цікаву і змістовну програму підготували працівники культури громади та аматори сцени з нагоди свята вшанування наших чарівних, працьовитих землячок. З щирими словами вітання звернувся до присутніх у залі та всіх землячок міський голова Богдан Микульський. Він наголосив на неоціненній ролі жінок у суспільстві, подякував всім прекрасним українкам, які своєю працею, громадською позицією змінюють наше сьогодення на краще.

 

«Жінки успішно працюють в усіх сферах і на всіх рівнях – успішно проводять реформи, воюють зі зброєю в руках, борються на медичному фронті, навчають дітей, творять мистецтво… Уклін усім за вклад у розвиток України», – підкреслив Богдан Михайлович.

Щирі та теплі слова для наших землячок прозвучали з вуст Віктора Кузіна, помічника народного депутата України Віктора М’ялика. Своє шанування всім жінкам висловив і військовий комісар Дубровицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Ярмошевич, особливо щирі слова він адресував матерям наших полеглих Героїв.

Віктор Павлович Кузін також висловив особливу повагу жінкам, які втратили у війні на Сході своїх синів, чоловіків, батьків. Помічник народного депутата сказав: «Віктор Ничипорович передає вам, дорогі матері, свій уклін і побажання міцного здоров’я, він зичить вам Божих благословінь на щодень. Депутат Верховної Ради завжди підставляє вам плече підтримки та готовий надалі сприяти у розв’язанні всіх питань родин полеглих бійців. Ми перед вами у великому боргу», – зворушливо продовжив Віктор Кузін.

Цього дня Віктор Павлович Кузін від імені Віктора Ничипоровича запросив рідних наших полеглих Героїв на щиру розмову за чашкою чаю. Багато зворушливих слів було сказано з вуст матерів під час цієї зустрічі. Ці світлі, добрі, щирі жінки – небайдужі люди, які люблять Україну і понад усе бажають бачити її мирною. Депутат міської ради, мати полеглого Героя Інна Ярмоліч зауважила, що таке щире спілкування – це дотик до душі, це розуміння, що родини полеглих бійців не забуті владою, народним депутатом України, його помічником. Інна Василівна, від імені всіх присутніх, подякувала Віктору Ничипоровичу, міській раді, військовому комісару за увагу та турботу. Вона розповіла і про щире, постійне сприяння лісівників для сімей полеглих.

«Спасибі всім, хто допомагає нам, а отже так шанує пам’ять наших синів», – додала мама Героя Олександра Ярмоліча.

У цій зустрічі взяли участь керуюча справами міської ради Оксана Краглевич, Олександр Ярмошевич та жінки-працівниці терцентру комплектування та соціальної підтримки.

 Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар