понеділок, 2 березня 2020 р.


Іванка Клюйко стала
улюбленицею соцмереж

В американському місті Чикаго пройшов конкурс українського таланту та краси «Міс Україна США». На ньому гідно себе представила наша землячка з Берестя Іванка Клюйко. Хоча й не посіла призового місця, зате виборола свою нагороду – любов глядачів. За неї віддали найбільше голосів в соцмережах. Тож дівчина отримала титул «Miss Online».



Емоціями та враженнями від заходу поділилась у «Фейсбук» мама Іванни Оксана Клюйко, яка їздила підтримати доньку за океан:
«От, що значить сила Інтернету! Дякую всім вам, мої любі: сім’я,рідні, друзі, підписники, знайомі за вашу активність. Хай не титул Miss Ukraine Chicago, але MISS ONLINE. По всіх соціальних мережах – наша перемога. На такому святі краси та ніжності все було організовано на високому рівні, гостей зібралось море. Були судді і з України – Василь Бондарчук (шкода,що не виступав) і Таяна (вона співала для присутніх).
Спасибі Богу,що дав мені можливість побувати на такому дійстві. Це колосальний досвід, це зрештою історія для нашої сім’ї і не тільки. Дякую всім за вітання та за підтримку.
Одним з випробувань для красунь став конкурс талантів. Кожна мала показати якусь родзинку. Ми вирішили зробити те, що найбільше любимо. Концепція така – торт уособлює країну, де все відбувається, тому він залитий кольорами прапора США. Зверху корона – це конкурс, а капкейки з жовто-блакитним кремом та маленькими коронами – самі учасниці. Звичайно, торт справжній! Мені і в голову не прийшло робити фальш. Його вага приблизно 12 кг. Після конкурсу забрали на паті, успішно розрізали і з’їли всі присутні.
Як на мене, вийшло непогано. Інші конкурсантки робили теж гарні номери – і танцювали,і співали, і вірші розказували...».
Приєднуємось до всіх гарних слів на адресу Іванки Клюйко. Зичимо підкорення нових вершин. Бо ж кожен фініш – це, по суті, старт.

Немає коментарів:

Дописати коментар