пʼятницю, 1 червня 2018 р.


Талановиті землячки повернулися з нагородами

19-20 травня у Львові проходив всеукраїнський фестиваль конкурс «VOCAL-DANCE КЛАС». У ньому взяли участь представники майже всіх областей України, які виступали на сцені дитячого центру «ПОГУЛЯНКА». Дубровицю на цьому творчому конкурсі представили Наталія Ярмошевич та її донечка Божена Драган. Наші талановиті землячки розповіли:
Особливо гармонійна атмосфера свята панувала протягом двох конкурсних днів. На нас чекали: нові знайомства, хороші враження, спілкування з членами журі, які дали оцінку нашим виступам, усе було дуже приємним. Нас запрошували на майстер-класи. Взагалі на фестивалі панувала дружня атмосфера. Люди, яких ми не знали, так щиро підтримували та підбадьорювали, що настрій був тільки на перемогу. Оцінювання проводилося по номінаціях і вікових категоріях.
Отож за результатами конкурсу Боженка у 2 категорії номінації «Естрадний вокал» виборола 3 місце та сертифікат на 50 євро, знижку на участь у фестивалі, що проходитиме у Болгарії. Наталія Ярмошевич у 5 категорії «Естрадний вокал, авторське пісня» теж здобула 3 місце і такий же сертифікат у подарунок. Наші землячки отримали схвальні відгуки про їх виступи від членів журі, отож їх бажання працювати і самовдосконалюватися стало ще більшим! Як зазначила Наталія, під час нагородження члени журі дали схвальні відгуки її авторським пісням і сказали, що вони заслуговують на хороше майбутнє, можуть навіть стати хітами. Ці слова стали для викладачки музичної школи найбільшою нагородою фестивалю. Приємно було почути це від професіоналів. Для обох конкурсанток такий конкурс це наступна сходинка до самовдосконалення, до майбутніх перемог, нові враження і феєричні емоції перед виходом на сцену та під час виступів.
Божена у конкурсній програмі виконала пісню «Я молюся за тебе». Багатьох виступ юної вокалісти з Дубровиці пройняв до мурашок, викладачі з інших областей України підходили і казали компліменти щодо виступу нашої юної землячки. Вони радили Божені не зупинятися, а й надалі співати і підкорювати нові вершини. Наталія Ярмошевич зазначає: «Було дуже приємно чути схвальні відгуки від викладачів-вокалістів, які роками готують дітей до конкурсів. Дуже вдячні всім за підтримку та за приємні слова. Львів був гостинним та щедрим на нагороди. Хороші враження та позитивні емоції, задоволене і усміхнене обличчя дитини ось те, заради чого я живу і стараюся допомогти і підтримати свою доньку.
Я дуже вдячна за підтримку та допомогу депутату обласної ради Віталію Суховичу! Це людина з добрим серцем та щедрою відкритою душею. Віталій Миколайович часто підтримує та допомагає талановитим діткам у здійсненні дитячих мрій!».
«DANCE-VOKAL-клас» це фестиваль, який допомагає багатьом заявити на великий загал про свої неабиякі вокальні здібності та знайти шанувальників вокального мистецтва і, зокрема, свого таланту. Завдяки цьому проекту Наталія Ярмошевич та Божена Драган знайшли однодумців і продемонстрували свої творчі здібності.
Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар