пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

21 листопада 2013 року. Цей день уже ввійшов в історію України. Тоді на столичному Майдані Незалежності зібралися перші кілька сотень студентів, киян і гостей столиці. Вони підтримали європейський курс України.

ЦЕ БУВ ДЕНЬ СВОБОДИ ТА НАДІЇ. Однак Уряд України прийняв рішення зупинити на невизначений час процес підготовки до підписання угоди з Євросоюзом. Так розпочався Євромайдан. Протестувальники виступили на захист демократичних цінностей, національних інтересів і європейського вибору нашої держави.
НАСТУПНІ ПОДІЇ В КИЄВІ НАЗАВЖДИ ЗАКАРБУВАЛИСЯ В ПАМ’ЯТІ. Має Революція Гідності й скорботні дати: 30 листопада – річниця силового розгону Євромайдану та День пам’яті героїв Небесної сотні – роковини масового розстрілу активістів Майдану. Не можна забути біль від втрат. Наші земляки Саша Храпаченко, Валерій Опанасюк, Георгій Арутюнян і Іван Городнюк загинули на Майдані. І їм також присвячується вшанування другої річниці Революції Гідності.
ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! Головним здобутком Революції Гідності є не тільки повернення України до підписання Асоціації з ЄС. Зараз ми вже приступили до її виконання. Також відбулися інші зміни – повернення до Конституції України 2004-2006 років, вибори нового Голови держави, перевибори до парламенту, місцевих рад.
В Україні розпочалися реформи. Але багато змін ще попереду. Зміни неминучі. Можливо, ми допускаємо помилки, але ми йдемо вперед і це головне.

МАЙДАН ДОВІВ, ЩО УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ – ЦЕ СИЛА, ЩО ЗДАТНА ПЕРЕМАГАТИ. Ми уже ніколи не будемо такими, як до Революції Гідності. Українська національна революція триває. Вона в серцях наших добровольців, котрі першими виступили на захист української держави на Сході країни, кадрових військовослужбовців, які захищають Україну від російської агресії, котрі жертвують власним життям за наш шанс на гідне майбутнє. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар