четвер, 30 вересня 2021 р.

 



























«Малятко» – галактика казкового дитинства

Дошкільний навчальний заклад №4 «Малятко» – це маленький всесвіт, який вміщує в собі цілі галактики зі своїми законами, знаннями, інтересами.

Кожна дитина в садочку може знайти себе, збагатити свій життєвий досвід, навчитися пізнавати невідоме, непізнане та самоствердитися.

Очолює заклад Пігаль Тетяна Іванівна – відмінник освіти, сучасний керівник, хороша господиня, прекрасна людина, яка відповідає вимогам керівника. Завдяки наполегливості, вимогливості до себе та працівників закладу Тетяна Іванівна створила згуртований працьовитий колектив, який тримає високі позиції у рейтингу серед дошкільних закладів міста. Свої зусилля вона спрямовує на  забезпечення гідних умов для розвитку, навчання та виховання дітей, реалізацію їх природних нахилів, розвитку творчих здібностей та на облаштування комфортного, естетичного освітнього простору.

У дошкільному закладі працюють досвідчені люди, знавці своєї справи, які разом із адміністрацією закладу перебувають у постійному пошуку шляхів та оновлення дошкільної освіти.

Колектив закладу – це однодумці, яких об’єднує найцінніше – ДИТИНА.

Вихователь... Про вихователів дитячого садка хочеться вести окрему розмову, бо вони першими прокладають дитині шляхи до знань, добра, краси, віри, надії і любові. Кожен педагог в садочку перебуває в творчому пошуку, реалізує нові ідеї, бачить кожну дитину окремо серед великого дитячого колективу, враховує нахили та здібності.

Легко творити та віддавати своє тепло дітям, коли педагогічний колектив працює в співдружності з вихователемями-методистами закладу освіти Скибан Антоніною Григорівною та Санчук Надією Миколаївною, які заводять, запалюють і підтримують належний тонус роботи. Робота методичної служби спрямована на створення такого освітнього простору, в якому зможе повністю реалізуватися творчий потенціал всього педагогічного колективу, на створення умов для впровадження Базового компоненту. 

Усі педагоги володіють високою педагогічною майстерністю, творчі, ініціативні, здатні до нестандартних педагогічних дій, дійсно закохані в свою справу. Кожен із них має індивідуальний творчий потенціал, різноманітні нахили і здібності.

Берестень Валентина Миколаївна, Мосійчук Оксана Михайлівна, Ольховик Ніна Григорівна, Конончук Вікторія Олександрівна, Лавор Ольга Григорівна, Якубович Любов Сергіївна, Годунко Валентина Іванівна, Пиричак Лідія Іллівна, Потерайко Наталія Ярославівна, Лясковець Наталія Василівна, Правник Тетяна Миколаївна, Вирва Надія Михайлівна, Дубінець Наталія Віталіївна, фізінструктор Гомонець Віта Адамівна та музичні керівники  Смужевич Наталія Леонідівна, Чирук Наталія Євгенівна та Кренько Інна Миколаївна понад усе прагнуть, щоб маленьким господарям жилося добре, аби кожен день повнився для них радістю спілкування з однолітками й дорослими. Кожна зустріч з дітьми починається з доброзичливих побажань один одному. А далі діти разом із вихователями подорожують у світ природи, світ граматики і математики, пізнають його, набувають свого першого життєвого досвіду, вчаться гратися спільними іграшками, радіти кожному дню, зустрічати один одного привітно, жити в дружбі та злагоді.

Звичайно неможливо уявити роботу дитсадка без помічників вихователів, які також щиро, віддано дбають про наших вихованців, їх комфорт, настрій. На цих посадах у нас працюють прекрасні люди. Вони теплом свого серця, своїми трудолюбивими руками створюють особливу ауру у групах.  Наша медична сестра – це людина, яка дуже добре знає і сумлінно виконує свої професійні обов’язки. А відповідальна, дбайлива праля дбає про свою ділянку роботи у садочку. Смачно, з добрим настроєм готують наші прекрасні кухарі. Про кожного працівника нашого садочка можна казати лише теплі слова. Ми – одна команда.

Тут є чим пишатися: високопрофесійний колектив, здорові, навчені, виховані, доглянуті, щасливі діти, задоволені батьки – ось найвища оцінка роботи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар