пʼятницю, 23 липня 2021 р.

 







Зламали традиції, зробивши день незабутнім

Нетипове свято з нагоди завершення навчального року пройшло у Дубровицькому навчально-виховному комплексі «Ліцей-школа І-ІІ ступенів» минулого тижня. Заступник директора з виховної роботи Вікторія Кренько, запрошуючи нас на свято, зазначила: «У нас буде дуже цікаво. Директор закладу Володимир Володимирович поставив завдання організувати творче, цікаве, нетипове святкування для ліцеїстів. Термін «останній дзвоник» не вживатимем. Найважливіше, щоб наші вихованці та їх батьки, а також педагоги почувалися на святі вільно та отримали задоволення».

 

Так і було. Ми відчули на стадіоні ліцею дивовижну атмосферу творчості та креативу. Скажемо чесно, для цього закладу – це не в дивину. Адже на сьогодні Дубровицький ліцей - флагман в освітянському житті не лише Дубровицької громади.

Володимир Кушнір протягом свята працював у ролі фоторепортера, водночас підбадьорюючи дітей та долучаючись до багатьох дійств. Всі педагоги, учні та батьки стали в цей день єдиною великою родиною, де панують дружба, взаємоповага та любов.

У першій частині свята вчителі провели дітей по різних локаціях. Було і перетягування канату, і веселі запальні танці, і аніматори з неймовірними бульбашками та багато іншого. Кожна локація мала свою територію, і хоч на стадіоні все було, як у вулику, разом з тим ніхто нікому не заважав.

Було звичайно цього дня й нагородження за успіхи у навчанні, вшанували випускників, але ці обов’язкові деталі теж були нетрадиційно-щирими. І проходили вони у дуже невимушеній атмосфері. А які прекрасні номери підготували вихованці хореографа Лілії Гаврильчик, зокрема вперше представили балетні композиції. Окрасою арт-пікніка стали рухомі статуї, різноколірні тату на учасниках фестивалю. Це – робота художньої студії «Акварелька», керівник Тетяна Кушнір. А завершення прекрасного дня було дуже барвистим – яскравими фарби заполонили ліцейну родину. Посмішки, драйв і позитив у всіх кольорах веселки стали ще одною прекрасною перлинкою дійства. Першокласники посмакували морозивом від підприємця Олени Волошиної, а ще були смачні перекуси у всіх учасників святкового дійства. Про це подбали батьки та вчителі. Дуже багато позитивних відгуків про арт-пікнік написали користувачі соцмереж, оцінивши цей день як незабутній та феєричний. Що ж, це дуже правильний висновок!

Володимир Кушнір щиро подякував батькам за участь у святі і всіляку допомогу у його проведенні, респект педагогічному колективу закладу за такий креатив у Дубровиці. Свято наповнило світлом серця не лише ліцеїстів, а всіх, хто його бачив!

Арт-пікніку дали гасло: «Майбутнє твориться сьогодні».  Додамо, у Дубровицькому ліцеї воно твориться нестандартно, новаційно і творчо. Щасливі діти, які прийдуть у ліцейну родину першого вересня. Вони також були активними учасниками свята.

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар