пʼятницю, 11 червня 2021 р.

 












Хай музика звучить

Останні акорди весни

Минулої неділі у Дубровицький музичній школі пройшов творчий вечір авторської пісні та поезії Наталії Ярмошевич під назвою «Останні акорди весни». Талановита викладачка музичної школи представила глядачам філософську, пейзажну поезію та ліричні пісні. Літературно-музичний вечір подарував слухачам щирі емоції та натхненний настрій. У віршах і піснях звучали роздуми про сенс життя та пошуки себе у світі, радість і смуток, красу і любов. Приємні хвилини насолоди подарували присутнім і юні дарування: вокалістка Божена Ярмошевич, гітаристки Богдана Маковецька та Анна Савич.

Наталія Ярмошевич – тонкий лірик, вона надзвичайно романтично й піднесено описує різні моменти життя, людські почуття і красу природи. Всі пори року проходять крізь вірші поетеси, обдаровують чимось незвичайним, своїм, унікальним. Навіть буденні моменти авторка описує особливо проникливо. А коли вірші лягають на музику, то створюється зворушлива атмосфера діалогу сердець.

Не так просто бути відкритим. Спасибі Наталії Ярмошевич за простір її серця. Завдяки теплим, щирим словам людяність і духовна краса на творчому вечорі воскресали знов і знов. Зрозуміло, що підтримка кожного читача, слухача вкрай важлива для творчої особистості. Отож нехай душевні, щирі відгуки зігріють серце авторки Наталії Ярмошевич, яка так щедро дарує красу душі усім нам.

 

Музика дарує крила

Зворушливий випускний вечір Дубровицької музичної школи подарував всім присутнім у будинку культури багато чудових емоцій. Серед двадцяти випускників закладу цьогоріч десять отримали свідоцтва з відзнакою. Як зазначив директор музичної школи Микола Головін, він гордиться успіхами учнів та їх наставників. Випускники не раз з честю представляли Дубровицьку музичну школу на конкурсах різних рівнів, здобуваючи призові місця і презентуючи Дубровицю.

Урочистою миттю свята стало вручення свідоцтв випускникам школи, які впродовж шести років пізнавали радість спілкування з музикою, вчилися слухати, розуміти та любити її. Нині перед ними відкриті двері мистецьких музичних навчальних закладів. І хоча не всі випускники оберуть професію музиканта, однак її величність музика назавжди палатиме в їх серцях.

Люба Клімчук.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар