четвер, 10 червня 2021 р.

 




Незабутнє свято у Лютинську

 

Незабутнє свято для юних жителів Лютинська влаштували у селі талановита керівник СБК Галина Шинкар та її помічники. Гамірно, весело було на сільському стадіоні 31 травня. Аніматори, чудові фотозони, квести та подарунки – все входило у святкову програму.

Дітвора раділа спілкуванню і охоче брала участь у всіх змаганнях. Спонсорську допомогу надав для проведення свята депутат Верховної ради Віктор М’ялик.

За оформлення фотозони організатори дякують магазину «Ферма» та Валентину Борсуку. А спонсором солодкого столу став магазин «Незабудка». Як розповідає керівник СБК Галина Шинкар, День захисту дітей на такому рівні організовано у Лютинську вперше. Пані Галина особисто у ролі клоуна разом з юними лютинцями активно танцювала, заохочувала діток до конкурсів, всіляко їх підбадьорювала, полонивши всіх талантом та артистизмом. Галина Шинкар щиро вдячна і прекрасним помічницям – талановитим: ведучій свята Ілоні Махно, аніматорам Руслані Шинкар, Катерині Чудік, Карині Савич. Всі попрацювали на відмінно!

Спасибі команді за прекрасне свято. Разом з дітьми великий позитив отримали керуюча справами міської ради Оксана Краглевич, керівник служби у справах дітей Олена Лобзун, помічник Народного депутата України Віктор М’ялика, сільський староста Віктор Кузін.

Вітання для доньки Героя

 

Напередодні Дня захисту дітей 12 років виповнилося Христинці Борсук – юній жительці Лютинська, доньці полеглого Героя, Захисника України Івана Борсука. Щирі вітання для іменинниці від народного депутата України Віктора М’ялика передав сільський староста, а заодно і помічник депутата Віктор Кузін. Найтепліші вітання і подарунок від міського голови Богдана Микульського для іменинниці привезла Оксана Краглевич, керуюча справами міської ради. Щиро привітав Христину і військовий комісар Дубровицького РТЦК та СП підполковник Олександр Ярмошевич.

Дуже чарівна, вихована, позитивна дівчинка разом з мамою щиро подякувала за вітання та подарунки. Тато Христинки Іван Борсук загинув 29 червня 2018-го, під час ворожого обстрілу з РПГ та стрілецької зброї в районі Попасної.

Люба Клімчук.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар