четвер, 10 червня 2021 р.

 






























Яскраво, енергійно та насичено у Дубровиці відзначили Міжнародний День захисту дітей

З нагоди свята в закладах освіти та дитячих садках кілька днів була насичена програма. В НВК «Ліцей-школа І-ІІ ст.» було організовано розважально-ігрову програму «Щасливе дитинство», арт-панень «Ясніє в щасті лиш планета кольорова», перехрестя веселих забав «Мандрівка в дитинство», іграшковий диліжанс «Від Петрушки до Барбі», відбувся ярмарок творчих ідей «Перлинки з творчої скриньки».

Не менш різноманітною була святкова програма й в двох інших міських шолах. «Малюнок на осфальті «Ми діти твої, Україно!», спортивні розваги для молодших школярів пройшли в школі за номером один. Ігровою денс-годиною «Вау! Діти! Літо!», розважальним хітом «Квітка-семицвітка», конкурсом карикатур «Веселе селфі», квестом-фоточеленджем «Хлопчачо-дівчачі перегони» порадувала свої вихованців школа номер 2. Для молодших школяриків відбувся «Фестиваль НУШ», а для дошкільняток пройшли спортивні розваги «Щоб сонцю і квітам всміхалися щасливі діти».

Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори свята створили усі умови задля розкриття творчих здібностей і вмінь кожної дитини.

Саме з нагоди свята в Інклюзивно-ресурсному центрі зібралися гості: дорослі і маленькі, які взяли участь у майстер-класі з ліплення – ліпили офіційний символ Міжнародного Дня захисту дітей – спеціальний прапор. Всі учасники оволоділи елементами Body Percussion, взяли активну участь у розважальних іграх на свіжому повітрі, випробували тактильну доріжку, запустили святкову ракету та отримали подарунки! Дякуємо місцевим підприємцям, які із задоволенням долучились до свята: Олена Щур «Сонячна пекарня» спекла солодкі смаколики дітям, Оксана Чмуневич – масажист-реабілітолог презентувала подарункові сертифікати на масаж дітям, Яна Якимова – волонтер – провела гру для дітей «Боулінг»! Свято пройшло в теплій атмосфері, по-домашньому затишно. До нових зустрічей!

Дубровцький ІРЦ.

* * *

в день свята до нас завітали представники церкви «Благодать» м.Дубровиця, які вітали наших діток з Міжнародним днем захисту дітей та вручали подарунки. Висловлюємо щиру подяку, приємно здивовані вашими намірами.

Вихованці, батьки, колектив ЗДО «Льонок».

 

Родинам, які чекають на появу немовлят – приємний сюрприз до Дня захисту дітей! Комунальне некомерційне підприємство «Дубровицька міська лікарня» Дубровицької міської рада стала першим медичним закладом на Рівненщині, в якому розпочали приймати заяви для отримання послуги єМалятко. Адміністратором послуги стала працівниця акушерського відділення. В рамках співпраці на підставі раніше підписаного Меморандуму, 1 червня відбулося урочисте вручення свідоцтва про народження дитини безпосередньо в медичному закладі. Свідоцтво про народження дитини отримала мама новонародженої дівчинки Емілії. Урочисто вручили перший документ – заступниця начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук та начальниця відділу ДРАЦС Рівненської області Катерина Новікова. «Сподіваємося, що найближчим часом до надання послуги єМалятко долучаться і інші медичні заклади Рівненщини», – зазначила Оксана Сальчук. Нагадаємо, що отримати комплексну послугу єМалятко можна у відділах ДРАЦС Рівненської області, Центрах надання адміністративних послуг, закладах охорони здоров`я. Також скористатися сервісом можна онлайн, через портал Дія. Тепер до переліку установ долучилася Дубровицька міська лікарня Дубровицької міської рада. Працюємо далі!

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції – м. Львів

 

Сподобалось усім –  і дорослим, і малечі

 

 

Усмішки дітей –  це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Так нехай в одне з найстаріших Міжнародних свят –  День захисту дітей, кожен з нас постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим, а також веселим та незабутнім, як прагнули того ми –  працівники Дубровицького будинку культури. Тож цього дня ми поспішали на роботу, щоб від самого ранку створити дітям нашого міста святковий настрій, оформити цікаву фото-галявину, щоб свято відбулося якнайкраще та захоплююче. І воно таки вдалося! Було весело, радісно і святково не лише діточкам, а й батькам і звичайно нам. Діти активно приймали участь у танцях, конкурсах, малюнку на асфальті за темою: «Моє сонячне літо!» та майстер-класі з виготовлення вузлової ляльки – мотанки «Веселунчик – пустунчик»,  за що кожна дитина отримала солодкі подаруночки.

Дубровицький будинок культури.

 

«Льонок» як завжди на висоті!

 

Працівники супермаркету привітали діток з їхнім святом та безкоштовно частували соковитими яблуками та бананами.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар