пʼятниця, 23 липня 2021 р.

 





Продовжують добрі традиції кооперації

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ВЕТЕРАНИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ, ПАЙОВИКИ!

Вітаю вас з професійним святом. В Україні споживча кооперація була і залишається ефективною формою забезпечення економічних, соціальних і культурних потреб людини. Завдяки широкомасштабному реформуванню системи, високій професійній підготовці та відданості справі її працівників, ініціативі і підтримці членів споживчих товариств споживча кооперація Дубровиччини відзначається успішною роботою – підвищується ефективність господарювання кооперативних організацій та підприємств.

Властиві кооператорам працьовитість і душевність, щире прагнення допомогти соціально незахищеному населенню – заслуговують пошани!

Дякую вам, колеги, за невпинну працю та бажаю здоров’я і добробуту вам і вашим близьким, реалізації всіх задумів та бажань, фінансової стабільності та впевненості у завтрашньому дні! Миру та злагоди!

З повагою, Ганна МУНЬКО, голова правління райспоживспілки.

 

У нинішніх непростих ринкових умовах споживча кооперація продовжує сповна виконувати свою місію – ставати у нагоді людям. Щодня відкривати двері своїх магазинів, аби навіть у найвіддаленіших населених пунктах забезпечити селян продуктами та господарськими товарами. Частувати смачними стравами у закладах громадського харчування. А інколи й просто вислуховувати про наболіле чи обмінюватись останніми новинами. Бо ж буває, що споживспілківські торгові точки залишаються у деяких селах чи не єдиним соціальним осередком. Нестабільне сьогодення знищило чимало солідних підприємств. А галузь кооперації, хоч і не без втрат, далі стабільно працює, приносить прибуток місцевим бюджетам, створює робочі місця та стає гідним конкурентом приватному бізнесу. Як їй це вдається, про це напередодні професійного свята запитали у голови правління райспоживспілки Ганни Мунько:

 

«Головна цінність кооперації – наші кадри. Маємо багато хороших людей, професіоналів своєї справ, разом з якими долаємо виклики часу й ринку. Не завжди просто це вдається. Адже підприємству впродовж усього існування доводилось працювати в нерівних умовах, платити більше податків. Досі це справно робимо. Наприклад, казну однієї тільки Дубровицької ОТГ цього року поповнили на 750 тисяч майнового податку. Залишається лиш дивуватись, як майно в Дубровиці може коштувати стільки ж, як і в Києві.

«Підкосив» райспоживспілку й карантин. За час локдауна втратили мільйони прибутків, які могли б спрямувати на розвиток мережі. Великі гроші вкладаються в осучаснення наших закладів. Найближчим часом плануємо в деяких – замінити вікна, в деяких – оновити дах та зробити ремонт. Хоча наразі в нас майже скрізь наведений лад. Торгові точки приведені  до стану, якого вимагає сьогодення. В конкурентному середовищі йде боротьба за кожного покупця. І перемагає той, хто запропонує більше зручностей та послуг. Ми основний акцент робимо на помірності цін, якості товарів та широкому асортименті. У наших крамницях клієнт може знайти все – від продуктів до будівельних матеріалів. Втім головною «рекламою» є наші працівники, які живуть своєю професією і вкладають в нею всю душу. І завдяки своїй фаховості та привітності створюють позитивний імідж кооперації.

По всій Дубровиччині у 43 закладах працює 175 людей. З нагоди свята нагороджено більше 20 працівників. Зокрема за довголітню сумлінну працю грамотами райспоживспілки  та грошовою премією відзначено колективи магазинів «Продукти» в  Бережках, Нивецьку, Рудні, Партизанському, Заслуччі; колектив магазину «Господар» села Бережки та «Продукти №2» села Велюнь. А також товарознавця ПРСС «Дубровицьке районне заготівельно-виробниче об’єднання» Зінаїду Бандуру.

За сумлінну працю та досягнуті успіхи занесено на Дошку пошани як людину року Оксану Пришко, головного бухгалтера ДП «Споживач».

Почесною грамотою Всеукраїнської спілки споживчих товариств та ЦК Профспілки працівників нагороджено Людмилу Федорову, директора ПРСС «Дубровицьке районне заготівельно-виробниче об’єднання».

А почесною грамотою   Правління споживспілки та президії обласної профспілкової організації – Марію Якубович, бухгалтера райспоживспілки, Вікторію Дем’янець, бухгалтера-касира ДП «Споживач», та Наталію Красько, продавця ПРСС «Дубровицьке районне заготівельно-виробниче об’єднання».

Грамоту  правління споживспілки та президії обласної профспілкової організації отримали: Лілія Антосюк, продавець магазину «Господар» міста Дубровиця, Любов Жакун, продавець магазину «Продукти» села Колки, Галина Ряба, продавець магазину «Продукти» села Миляч, Сергій Ососкало, водій ДП «Споживач».

Цей список можна продовжувати. Кожен з нашої численної райспоживспілківської родини вартий уваги. Напередодні свята всім колегам бажаю найголовнішого – здоров’я. Справжню його цінність нас змусив зрозуміти нинішній коронавірусний час. Було б здоров’я, а все інше наживемо. Разом будемо й надалі розвиватись, примножувати надбання й плекати добрі традиції кооперації. І попри певні труднощі, дивитись в майбутнє з оптимізмом і надією на краще».

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар