пʼятницю, 23 липня 2021 р.





 а так відзначали у Кривиці

21 червня, на другий день Святої Трійці, духовні піснеспіви наповнили храм села Кривиця. Разом з шанованим настоятелем отцем Володимиром Фатичем, священниками з інших парафій жителі та гості села прославляли Пресвяту Трійцю – Бога Отця, Бога Сина і Бога Духа Святого та молилися за здоров’я парафіян. Радість, духовне піднесення, любов до ближнього панували на храмовому святі у прекрасній кривицькій церкві. Як гарно проходило богослужіння у храмі можна подивитися на сторінці Марії Колоди у «Фейсбук».

 

Як розповіла Тетяна Міщур, завідувачка Трипутнянського центру культури, туризму та спорту відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради для жителів та гостей Кривиці було організовано цікаву святкову програму.

Дітки дуже раділи аквагриму, який намалювала для них вчителька англійської мови Ірина Миколаївна Гайдиш. Свої творчі здібності проявили хлопчики та дівчатка у малюнку на асфальті, були і дуже маленькі учасники конкурсу.

Сільський староста Роман Щур привітав всіх з Трійцею, з храмовим святом та побажав добра та миру для Кривиці і всієї України. Ведучими свята були Ольга Щур та Тетяна Міщур. Спів учасників концертної програми припав до душі усім глядачам. Своїм вокалом порадували всіх присутніх Володимир Ярошук, Тетяна Міщур, Яна Радько, Катерина Червона. Шанованою гостею свята стала талановита Тетяна Павлівна Ковальчук, чудова жінка, яка гарно пише про Полісся, його жителів, людські переживання і проблеми. Тетяна Павлівна прочитала вірші про село і його мешканців. Окрасою стала фотозона з вишивками майстрині із Літвиці Віри Миколаївни Колоди.

Люба Клімчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар