пʼятницю, 23 липня 2021 р.

 


Крок у доросле життя

 

Ось і відшуміли випускні вечори. Вони – прекрасна мить, промінчик світла і юності. Цьогоріч навчальні заклади самі обирали дати святкового дійства, отож у прощальному вальсі кружляли вчорашні одинадцятикласники  Дубровиччини не водночас. До прикладу, випускний вечір у Дубовицькій школі №2 пройшов 30 червня, у школі №1 та Дубровицькому НВК «ліцей-школа» – 3 липня. А випускники з Колок замість святкового дійства обрали подорож до Карпат.

Що об’єднало традиційні випускні урочистості? Настрій, вітання, квіти, чарівні юнки та хлопці, гордість і сльози батьків, подяка вчителям. Можна довго перелічувати складові випускного, але всі, бодай раз у житті, бачили цю красу. Хтось проводив випускний у школі чи біля неї, хтось у будинку культури чи місцевому клубі. Дощ перекреслив плани випускників ліцею, замість подвір’я школи танцювали випускники в актовій залі. На жаль, не всі охочі могли протиснутися до зали, щоб насолодитися красою цього вечора. Наскільки дійство було неперевершеним, побачили ми в інтернеті. Багато родичів ліцеїстів просто залишилися очікувати випускників біля навчального закладу і вітали своїх вже по закінченню дійства. Завжди особлива увага глядачів прикута до дівчат, адже їх образи полонять серця рідних, близьких, друзів і просто глядачів. сукні цьогорічних випускниць були прекрасними, як і самі дівчата. Помітила, що модним тепер був чорний колір у випускних сукнях, а ще – різні пастельні відтінки. Але всі дівчата, однозначно, виглядали, як принцеси на балу!

Випускний – мить, попереду – вступ у вищі навчальні заклади. У кожного випускника свій багаж ЗНО. Він – як фундамент для вступу.

Найуспішнішим абітурієнтом Дубровиччини став випускник Дубровицької ЗОШ №2 Богдан Гогоц. Юнак отримав відмінні результати  цьогорічного ЗНО: з хімії – 198 балів, з англійської мови – 193, з фізики – 192, з математики – 191.

Успіху Богданові та всім випускникам краю!

 

Люба Клімчук.

На фото: родина Гогоців вітає успішного сина та онука.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар