пʼятницю, 23 липня 2021 р.

 



У медицину закохався в дубровицькій лікарні

Громадська організація «Час-Дій» разом із народним депутатом від Рівненщини Дмитром Соломчуком ініціювали конкурс, де нагороджували найкращих лікарів Рівного.

 

Мешканці Рівного отримали можливість самостійно обрати найкращих медиків міста. Це можна було зробити на офіційній сторінці ГО «Час-Дій» у Facebook, написавши коментар під відповідним постом. У номінації «Найкращий лікар Рівного», згідно із вподобаннями самих рівнян, перемогу здобули 13 лікарів Рівного. Приємно, що до когорти найкращих увійшов наш земляк Володимир Красько, який працює хірургом, дитячим урологом в Рівненській обласній дитячій лікарні. З рук народного депутата Дмитра Соломчука Володимир Григорович Красько отримав грамоту Верховної Ради України за підписом Дмитра Разумкова. Про це дитячий хірург написав зворушливі слова у «Фейсбуці»:

– Доброго дня, друзі. Свята минають, вітання продовжуються. Завдяки вам сюрприз прийшов і для мене. Щира вдячність та посмішка пацієнтів – це найдорожча нагорода за роботу. Донедавна не знав, що такі опитування існують, тому вдячний за кожний теплий відгук та всім, хто був залучений до цього процесу. Приблизно 50 таких нагород на Україну, бути одним з цих медиків неабияк приємно. Хоча є ще над чим працювати й куди рухатися далі. Мій шлях дитячої хірургії почався з поліклініки в мікрорайоні Ювілейний у Рівному. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх зі святами. Медики, вітаю вас. Пишаюся, що працюю саме у цій сфері й з такими потужними колегами. Здоров’я, любові, злагоди, терпіння на нелегкій стежці. Особливо тим, хто працює на вторинній та третинній ланці. Надіюся, що все налагодиться і нашу роботу оцінять не тільки грамотами, а і достойними умовами праці та заробітною платнею. Всім добра та Божого благословення на добрі справи!

Володимир Красько, дитинство якого пройшло у Золотому, розповів, що стати лікарем хотів ще з дитинства. Змалечку часто бував у Дубровицькій лікарні, де його мама Неля Красько працювала операційною медсестрою, а згодом перейшла у педіатричне відділення.

Наш земляк закінчив Івано-Франківський медичний виш і приїхав працювати до Рівного. Фаховість та людяність – це головні риси дитячого хірурга Володимира Краська. Його шанують люди і люблять маленькі пацієнти. У свій час мама Володимира Григоровича звернулася до земляків: «Шановні земляки, якщо у ваших дітей з’явилися хірургічні проблеми, звертайтесь до мого сина, – дитячого хірурга Краська Володимира (тел. 097 148 79 27). Хай ваші дітки будуть здоровими та радують вас!».

Зичимо професійних успіхів та здоров’я нашому шанованому лікарю-земляку!

 

Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар