пʼятницю, 23 липня 2021 р.

 










Відзначили за професіоналізм

та відданість покликанню

Минулого тижня медики нашої лікарні зібралися на невеличкі урочистості з нагоди професійного свята. До актової зали лікарні прийшли звичайно не всі, адже перервати процес надання медичних послуг населенню неможливо. Робота медиків не має вихідних і свят. Від моменту початку пандемії коронавірусу, вона стала більш затребуваною і небезпечнішою.

Міський голова Богдан Микульський, помічник народного депутата Віктора М’ялика Віктор Кузін, директор лікарні Руслан Бовгиря вітали медпрацівників щиро, дякуючи медикам за роботу у час пандемії, за професіоналізм і жертовність. Неодноразово говорили про відданість професії, яка стала відчутною, важливою у час ковіду. До речі, цього дня Віктор Кузін привіз допомогу від Віктора Ничипоровича на відділення лікарні – це медичні матеріали.

Напередодні Людмила Кохтюк, Іван Деркач були відзначені грамотами від Сарненської РДА, Оксана Прохоронко – від Сарненської районної ради. Міський голова Богдан Микульський вручив подяки та подарунки від Дубровицької міської ради Володимиру Бобику, Олені Дерачиць, Тетяні Жакун, Тетяні Мельник, Михайлу Ромцю та Інні Холодько.

З нагоди свята подяками та преміями народного депутата було відзначено Ніну Гончар, Оксану Гаврилович, Інну Бовгирю, Наталію Яригіну, Ігоря Ващишина.

Від імені адміністрації та профспілкового комітету лікарні за професіоналізм грамотами було нагороджено Наталію Андрусенко, Тетяну Луцюк, Галину Мозоль, Леоніда Чернюка, Сергія Маковецького, Юлію Боровець.

Золоту медаль лауреата всеукраїнської премії «Гордість України» всеукраїнського фонду «Вдячність. Визнання. Надія» було вручено лікарю-невропатологу Вікторії Власюк.

Привітали медиків піснями також працівники культури громади, подарувавши нашим фахівцям медичної галузі гарний настрій.

Люба КЛІМЧУК.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар