четвер, 30 вересня 2021 р.

 



З турботою – про майбутнє!

 

Висоцький заклад дошкільної освіти сьогодні – це приклад соціально-педагогічного партнерства засновника – Висоцької сільради, батьків, завідувачки Наталії Костюк та працівників дитячого садка.

Творчий, професійний, креативний, веселий, життєрадісний, співучий, люблячий життя та дітей – це колектив Висоцького ЗДО «Льонок». Активних в роботі та житті свого села освітян-дошкільників  знають і люблять жителі  Висоцької громади.

Висоцькі педагоги-дошкільники Олена Кепін, Лариса Костів, Оксана Опанасик, Зінаїда Виднійчук, Ірина Ярмолчук – переможці   ХVIII обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості 2021 року в номінації «Дошкільна освіта». Колектив – учасник  флешмобів до дня захисту дітей степ-аеробіка «Весняний привіт», танцювальному флешмобі до дня дошкілля. Володіння поетичним словом, патріотизм проявили педагоги, котрі брали участь у поетичних флешмобах «Читаємо Лесю» та «Кобзарева струна» з нагоди 207 річниці від дня народження Т.Г. Шевченка. Щодня вихованців чекають цікаві, захоплюючі ігри, заняття, свята, а це позитивні емоції, нові враження, нові знання.

Дошкільники – радують височан своїми талантами на святкових концертах з нагоди Дня Незалежності України, до дня села, новорічних та Різдвяних святах, дня вишиванки.

Діти, батьки і колектив закладу радіють змінам у житті та роботі  Висоцького ЗДО «Льонок», які відбулися тут з приходом сільського голови Аліка Новика. А це – відповідальний і господарський підхід  до проблем закладу та турбота про дітей. Сільрадою як засновником використано більш як 200 тис. грн. на ремонт системи опалення, водопостачання, заміни сантехніки, підлоги та інші потреби дитячого садочка.

Всі разом – сільська рада та колектив – роблять дітей усміхненими і радісними, батьків – задоволеними, педагогів – щасливими!

Майбутнє нації в надійних руках! Вітаємо вас, дорогі колеги!

Віра ТВЕРДЮК, голова Дубровицької об’єднаної, територіальної  профспілки працівників освіти.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар