четвер, 30 вересня 2021 р.

 








Зичимо вам щастя, без рецептів

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника всіх наших земляків, які обрали цю благородну професію та ветеранів праці галузі! Ваша праця потребує багато досвіду та знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна. Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, професійних досягнень, добробуту, щастя, любові й здійснення найсміливіших мрій «Дубровицький вісник» продовжує знайомити вас, дорогі читачі, з нашими шанованими фармацевтами. Знаємо їх в обличчя, користуємося їх послугами, вдячні всім за фаховість та людяність.

Аптека «Подорожник Рівне». На фото: Світлана Пінчук, завідувачка (загальний стаж роботи у фармації 10 років), фармацевти Олександра Бернацька (30 років трудиться у цій галузі), Юлія Шекаленко (стаж роботи 4 роки). Аптека розташована у дуже людному місці, біля автобусної зупинки. Фахівці завжди готові порадити, швидко обслужити, дати фахові рекомендації.

Аптека № 40. Тзов «Рівнеліки». На жаль, не застали на роботі завідувачку Олену Будкевич, яка перебуває у відпустці. Поспілкувалися з привітним фармацевтом Юрієм Разкевичем. Молодий фахівець родом із Бережок. Обрав професію за зразком старшої сестри, яка разом з чоловіком трудяться у цій сфері. «Відчуваю задоволення від спілкування з нашими покупцями, каже Юрій, особливо приємно допомагати старшим, досвідченим людям, які такі мудрі та ввічливі. Вони приклад для нас». Ця аптека також має своїх постійних клієнтів, її працівники готові стати для вас найкращими порадниками.

Аптека «Здорова родина». На фото: завідувачка Ірина Ясинова (10 років працює на ниві фармації), Ольга Панько фармацевт (стаж 10 років). Щирі та привітні працівники аптеки мають багато постійних клієнтів. У своїй роботі вони керуються принципами професіоналізму та людяності. «Любити свою роботу це бути відмінним професіоналом», кажуть наші співрозмовниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар