вівторок, 7 вересня 2021 р.

 


Справжнє свято, коли пісня лунає від душі

28 серпня – Успіння Пресвятої Богородиці – велике церковне свято. День, коли її син Ісус Христос, свою матір забрав на небеса.

Незабутнє свято День села цього дня було в Нивецьку. Настоятель церкви отець Роман Котів та віряни розпочали свято з молитви. Отець Роман привітав усіх жителів села і побажав миру, добра, здоров’я.

Із святом односельців та гостей привітав також староста села Роман Щур, який подякував жителям села за їх плідну працю. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей. Староста побажав усім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та миру.

Під час святкового заходу місцеві аматори разом з завідуючою клубом Світланою Ютовець дарували чудові пісні та танці. Справжніми зірками свята були: акордеоністка Олена Стасишин, запальні, енергійні Марія Кулик, Галина Кулик, Марія Теремок. Разом з керівником центру культури, туризму та спорту Тетяною Міщур вітали нивечан із святом і їх сусіди-трипутнянці. Вони подарували радісні хвилини відпочинку. Хористи із церкви ХВЄ організували для місцевих дітей цікаві ігри. Було гамірно, весело, звучала музика. У залі клубу була організована виставка майстринь-вишивальниць, умільців декоративно-вжиткового мистецтва.

Усім, хто дарував святковий настрій, відпочинок, задоволення, велике спасибі! Пісні лунали до вечора.

Нехай і надалі процвітає наше село. Народжуються і підростають діти, захищеними будуть наші люди. Нехай процвітає наше село!

 

В моїм селі, де серцю рідна пристань

Недільного дня, 29 серпня, завітало свято у с. Трипутня.



 

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста села Роман Щур. Вітаючи односельців із Днем села, Роман Харитович подякував усім тим, хто допомагав під час підготовки до свята, та побажав усім односельцям міцного здоров’я та добробуту. У цей день на свято села завітав і секретар міської ради Микола Годунко, який теж щиро привітав усіх з Днем села та побажав усім жителям миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, щоб серця наповнювалися гордістю за своє рідне село.

Після вітальних слів вшанували та вручили подарунки воїнам АТО Петру Колоді та Івану Криворучку. Привітали подружні пари, які цьогоріч відсвяткували золоті весілля, і  разом по життю ідуть вже понад 50 років. Щирі слова на свою адресу почула найстарша жителька села Палажка Червона. Не обішли теплим словом та подарунком і наймолодшого жителя села – Олександра Катрука.

Керуюча центром культури, туризму та спорту Тетяна Міщур розпочала свято реквіємом за загиблими воїнами-захисниками, віддаючи їм останню шану хвилиною мовчання. Я прочитала свій вірш-посвяту захисникам Вітчизни. Було продемонстровано фільм про життя людей, історію села, відзнятий колишнім вчителем історії Анатолієм Сенчуком. Саме в такі моменти пробуджується у серцях людей любов до своєї маленької батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

Приємний настрій всім присутнім протягом кількох годин дарували самодіяльні артисти. Своїми чаруючими голосами, артистизмом вони додали усім жителям села гарного настрою. Зворушив виступ найменших учнів школи з виставою «Мамине сонечко». Хоч день був дощовим і холодним, але щирі виступи трипутнянців додавали настрою. Шквал аплодисментів дарували - Яні Радько, Володимиру Ярощуку, Тетяні Міщур. Позитивом свята стало тріо чоловіків: Роман Щур, Володимир Ярощук та Іван Дем’янець. Особливо хочеться подякувати за іскорку вогню сусідам-нивечанам та їх керівнику Світлані Ютовець за подарований відпочинок. І все це створило атмосферу святковості.

Насамкінець староста села подякував усім за увагу, артистам – за майстерність і побажав громаді згуртованості, благополуччя, розвитку, оновлення.

Свято продовжилось запальною дискотекою. Пахло квітами і травами.

Моє село Трипутня

Нема фонтанів тут і моря,

І водоспадів теж нема.

Нема річок, озер глибинних,

Лиш куточок спокою й добра!

Тетяна КОВАЛЬЧУК, с. Трипутня.

 

1 коментар:

  1. Яка чудова та надихаюча історія! Я була одружена сім років без дитини, тому мій чоловік почав вести себе дивно, останнім часом приходив додому і більше не проводив зі мною час і не розлучався зі мною. Тож мені стало дуже сумно і втрачено в житті, тому що лікар сказав мені, що неможливо завагітніти, це дійсно робить життя нещасним для мене. поки я не натрапив на друга, який розповів мені про д -ра АЛАБУ з Інтернету, як він допомагав багатьом жінкам з подібними проблемами, через які я стикався, тому я зв’язався з ним за адресою: (dralaba3000@gmail.com) і пояснив йому, він розповів мені все повинні бути надані, перш ніж він зміг заклинати на зустріч, щоб повернути мого чоловіка, що я і зробила, і він надіслав потужну молитву, яку я мав вимовити посеред ночі, коли він наклав заклинання кохання. Через 24 години до мене повернувся єдиний чоловік і попросив вибачення за все, що він зробив, і сказав мені, що він повністю готовий підтримати мене у всьому, що я хочу, швидко зателефонувати доктору АЛАБА і розповісти йому, що відбувається Він також підготував і надіслав мені трав’яний засіб, який, за його словами, вилікував будь -яку небажану хворобу чи інфекцію, що заважала мені завагітніти, а потім проінструктував, як ним користуватися до зустрічі з чоловіком. Ось після використання цієї корінної трави і кореня, через кілька тижнів я почав відчувати ознаки вагітності по всьому, я був дійсно вагітна, і я тільки що народила хлопчика у 1 місяць. Присягаюся, що весь світ дізнається про д -ра АЛАБУ, який врятував мої стосунки, і який також дає мені дітей, яких я сьогодні можу з гордістю назвати своїми. Для будь -якої жінки, яка вважає це неможливим, є можливість посміхнутися та принести щастя вашій родині, будь ласка, зв’яжіться з д -ром АЛАБА електронною поштою за адресою: (dralaba3000@gmail.com). Або WhatsApp/ Viber йому за телефоном +2349039885856 Дійсно, він посланий Богом, щоб привести втрачених коханців і принести вам щастя ...

    ВідповістиВидалити