четвер, 30 вересня 2021 р.

 




* Велике будівництво

Будуємо дороги – розвиваємо Україну

Компанія «Автострада» швидкими темпами проводить капітальний ремонт ділянки автошляху Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів». Ця транспортна артерія сполучає близько 2,5 млн. мешканців Рівненської та Хмельницької областей.

Роботи проводяться в районі сіл Берестя, Орв’яниця та Соломіївка. Дорога не ремонтувалася 30 років, тож дорожнє полотно було сильно зношене.

На кількох кілометрах ділянки вже знято старе асфальтне покриття. Зараз йдуть роботи з влаштування нижнього шару дорожнього одягу, загалом товщина всіх нових шарів становитиме 45 см.

В ході капітального ремонту буде: поширено дорогу з 7 до 8 метрів; облаштовано 18 з’їздів; встановлено сучасну систему водовідведення. Також передбачено низку інфраструктурних робіт: влаштування узбіч, тротуарів, пішохідних переходів, освітлення на сонячних батареях, будівництво зупинкових майданчиків та встановлення нових дорожніх знаків.

Крім того, фахівці «Автостради» збудують два нові мости через річку Горинь замість старих, а також відремонтують ще один. На час будівництва мостів будуть облаштовані тимчасові об’їзні дороги, про що буде повідомлено додатково.

Наразі на об’єкті працює понад 80 співробітників компанії та залучено понад 50 одиниць техніки. Потребу у матеріалах закриває ґрунтозмішувальна установка та асфальтобетонний завод Marini.

Роботи на ділянці планується завершити до кінця дорожньо-будівельного сезону.

Людмила Родіна.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар