вівторок, 7 вересня 2021 р.

 














Миті першого вересня:

навчальний рік стартував!

1 вересня начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Стасюк разом з депутатом Рівненської обласної ради Віталієм Суховичем, заступником голови Дубровицької міської ради Миколою Кухарцем побували на святі Першовересня у Колківському закладі загальної середньої освіти. Вони представили нового керівника закладу – Руслана Ревука, побажали учням, батькам, вчителям успішного навчального року. Щирі поздоровлення звучали від Ніни Іванівни та Віталія Миколайовича для здобувачів освіти Залузького опорного закладу. Тут також представили новопризначеного директора – Галину Годунко. Додам, що цього дня грамотами за багаторічну працю, відданість справи було нагороджено попередніх керівників цих закладів освіти – Петра Дмитровича Покидька та Котяша Леонтія Мироновича. Особливо щемно було спостерігати за першокласниками, яких батьки привели в країну знань. У допитливих оченятах читалося так багато щирих емоцій. Віталій Миколайович цього дня подарував у всі заклади, де побував, великі плазмові телевізори.

 

Першого вересня у Заслуцькому навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа – дошкільний навчальний заклад» відзначали двадцятирічний ювілей закладу. Гостями ювілейного свята стали голова Дубровицької міської ради Богдан Микульський, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Стасюк, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, голова постійної комісії з гуманітарних питань обласної ради Алла Черній, помічник народного депутата Віктора М’ялика Віктор Кузін, начальник відділу поліції № 1 Сарненського районного відділу поліції м. Дубровиця Руслан Твердий, інспектор відділу освіти Тетяна Таборовець, голова профспілки працівників освіти Дубровицької громади Віра Твердюк, староста Колківського старостату Наталія Жакун, настоятель місцевого храму. Було багато щирих вітань та подарунків, всі вони линули з глибини душі.

Заслуцький навчальний заклад – це храм науки. Тут вчителі з любов’ю та відданістю своїй справі вкладають в дітей усе найкраще. Діти не просто наповнюються знаннями − вони відкривають незвідані світи науки та мистецтва, знаходять справжніх друзів, формуються як особистості. Взаєморозуміння й творчий підхід панують у Заслуцькому закладі освіти завдяки талановитому керівнику Станіславу Рожку. Станіслава Миколайовича, без сумнівів, я назвала б сучасним керівником навчального закладу, який виступає трансформатором оновленого змісту освіти, форм та методів навчання, виховання й розвитку особистості. У закладі панує дуже світле, щире, позитивне освітнє середовище.

Прекрасні ліричні пісні, щирі посмішки й спогади – це складові ювілейного заходу. Із зацікавленням пройшлися прекрасними класами, побували у садочку Заслуцького освітнього закладу. Спасибі колективу, на чолі з директором, за те, що творять тут школу щастя.

Люба Клімчук.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар