пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 


Легкої служби!

«Днями в першому відділі Сарненського РТЦК та СП відбулися урочисті заходи з нагоди першої відправки команди призовників строкової служби.

Молоді, освічені та енергійні хлопці мотивують свій крок власним бажанням навчитися дисципліни і порядку, а також ситуацією на сході України і вважають, що в армії потрібно служити, аби в майбутньому кожен зміг захистити свою сім’ю та державу.

З вітальним словом та настановами до молодого поповнення звернувся начальник першого відділу Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Петро Петрович Ткачук, благочинний Дубровицького благочиння УПЦ (ПЦУ) настоятель Свято-Різдвобогородичної парафії протоієрей Данило Ковташ.

Присутні побажали нашим майбутнім захисникам здоров’я та успіхів, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців всіх поколінь, народна повага надихали їх на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Пишаємося нашими сміливими новобранцями! Справжньої чоловічої дружби вам, впевненості у своїх силах та легкої служби, хлопці! Особлива подяка батькам за гідне виховання своїх синів справжніми патріотами!», –  йдеться на сайті цього військового підрозділу.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар