пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 


Нове для діток: ментальна арифметика та швидкочитання

У Дубровиці з’явилася можливість для діток вивчати ментальну арифметику та швидкочитання. Сьогодні про це розповідає наша землячка Тетяна Серко. Cаме з її ініціативи і розпочато такі уроки для хлопчиків та дівчаток.

 

Таню, розкажіть про себе.

Мені 34 роки. Виховую двох діток – 9 і 3 років. Завдяки їм я шукала мотивацію рухатися і розвиватися, шукати щось корисне для їхнього розвитку. Вирішила завершити роботу в економічній сфері, бо за освітою я менеджер-економіст, працювала бухгалтером у кількох місцевих установах. Відчувала, що ця справа не зовсім до душі. Задумалася над тим, де знайти себе. Два роки тому я почула про ментальну арифметику і вирішила, що саме час починати. Протягом вересня проходила онлайн-навчання від Рівненського освітнього простору та отримала два сертифікати – тренера з ментальної арифметики та тренера з швидкочитання.

Поясніть детальніше, що таке ментальна арифметика…

Ментальна арифметика – це тренажер для мозку, адже вона стрімко розвиває інтелект дитини, покращує пам’ять, увагу, сприймати новий матеріал стає набагато легше. А усна лічба стане дуже швидкою. Методика викладання ментальної арифметики поєднується з індивідуальним підходом до кожної дитини, ефективними способами мотивації дітей, використанням ігрових методів та засобів.

На пробних демонстраційних уроках я розкриваю суть цієї методики й перед батьками, вони можуть побачити, наскільки піддається ця наука їх дитині, чи зацікавлює вона сина чи доньку. Батьки отримують відповіді на всі запитання.

Як сприймають батьки пропозицію вивчати ментальну арифметику та швидкочитання?

Батьків передусім цікавить покращення знань своєї дитини, але важливим є і питання: «Що входить у вартість навчання?». Є ряд переваг, які важливі: навчання з ментальної арифметики та швидкочитання має комп’ютерну платформу. Підручники та методики розроблені командою досвідчених педагогів та мають яскравий дизайн. Сертифіковане навчання та затишний комфортний клас.

У нас є персональні вітання з днем народження для учнів та подаруночки, дипломи, грамоти, відзнаки за успіхи в навчанні.

Можна брати участь в олімпіадах, є індивідуальний супровід зворотний зв’язок з батьками у закритій Viber-спільноті.

Скажіть кілька слів і про програму «швидкочитання».

Основна мета програми швидкочитання – підвищити уважність; концентрацію на тексті; запам’ятовувати отриману інформацію, тобто підвищення інтелектуального рівня; збільшення швидкості читання; покращення грамотності мови та письма.

Де будуть проходити заняття?

Заняття онлайн будуть проходити в приміщенні міського будинку культури, 2-й поверх, вхід з боку «Фокусу». Навчання платне. Охочих запрошую приходити, знайомитись з методикою й обговорювати всі питання, які цікавлять.

Спілкувалася Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар