пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 На межі швидкості та безпеки



 

На місцевій станції «Швидкої допомоги» працює 13 водіїв. «Це наші універсальні солдати. Кожен з них не просто професіонал своєї справи, який дасть фору й учасникам престижних авторалі. Бо доводиться вправно кермувати по будь-якому бездоріжжю, аби вкластися у нормативи, відведені для надання невідкладної допомоги. Наші водії допомагають ще й медичним працівникам. Заправити систему, поміряти тиск, поставити укол – для них не проблема», –  розповідає про підлеглих завідуюча станцією Наталія Яковлєва.

Нині у всіх працівників служби екстреної допомоги – напружений період. «Щодня фіксується в середньому до 20 викликів. Кожен випадок – серйозний, що межує з надзвичайною небезпекою. Адже переважно маємо справу з важкими ковідними хворими. Розуміємо свою відповідальність – часто роль відіграє навіть одна мить. Тож не маємо права ні на помилку, ні на зволікання», –  продовжує пані Наталя.

Служба екстреної допомоги не відзначається ні високими зарплатами, ні особливою престижністю. Але плинності кадрів тут нема. В цій службі приживаються справжні фанати своєї справи, які життєвим покликанням бачать порятунок людей в критичних станах. До такої категорії належать й водії установи. Тож вітаємо весь водійський колектив цієї дуже актуальної в теперішніх умовах служби з професійним святом –  Днем автомобіліста та зичимо їм всіляких гараздів, а насамперед – міцного здоров’я

На фото: 35 років пропрацював на станції «Швидкої допомоги» Микола Мартинович Красько, більше одинадцяти – Яків Якович Нестерович, більше 23 – Ростислав Іванович Торош.

Людмила РОДІНА

Немає коментарів:

Дописати коментар