пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 


Суперкубок Сарненського

району з волейболу

24 жовтня ц.р. у спорткомплексі «Сарни-арена» відбувся суперкубок Сарненського району з волейболу між командами «Дубровиця» м. Дубровиця (володар кубка Сарненського району – 2021 р.) – «фаворит» м. Сарни (чемпіон Сарненського району сезону 2020-2021).

 

Дубровичани вперше змагалися за звання володаря суперкубку з волейболу Сарненського району. Команда «Дубровиця», представлена оновленим складом молодих гравців, протистояла титулованій досвідченій команді «Фаворит», у складі якої виступали висококваліфіковані гравці, майстри спорту з волейболу. У грі, яка складалася  з п’яти партій, наші волейболісти з першої до останньої партії поєдинку не поступалися супернику за фізичною підготовкою, техніко-тактичними діями на майданчику. При нічийному рахунку (2:2) у вирішальній п’ятій партії програли, у зв’язку з браком досвіду в іграх проти команд високого рівня підготовки.

За злагоджену гру молода, амбітна команда «Дубровиця», фіналіст супер-кубку, нагороджена оваціями вболівальників з Дубровиччини. Волейбольна команда «Дубровиця» висловлює щиру подяку директору ДП «Висоцький лісгосп» Віталію Торчилу за подаровану волейбольну форму та ФОП Валентині Смолянець, відділу, освіти, культури, туризму, молоді і спору міської ради – за сприяння участі у суперкубку з волейболу.

Валерій МАЛАФЕЙ,

тренер команди.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар