четвер, 7 квітня 2022 р.

 



Війна коханню не перешкода

 

Замість білої сукні – військова форма, замість весільного маршу – звуки сирени, замість святкування – служба. Без гостей та урочистостей, але з коханням в серці та бажанням стати сім’єю у цей складний час одружились двоє військових  на Сарненщині. Зворушливим фото закоханих поділилися на сторінці Нацгвардії. На фоні барикади, в руках нареченої ніжний букет, а в очах стільки тепла та почуттів. На сьомий день війни молодята присягнули на вірність один одному і пішли далі боронити Україну.

Ні війна, ні російська армія не можуть заборонити українцям відчайдушно боротися та палко кохати. Поліцейські, рятувальники, медики, бійці тероборони, волонтери  в різних куточках України цими буремними днями поєнують свої долі у офіційному  шлюбі. Закохані навіть в бомбосховищах дають один одному обітниці назавжди бути разом. Почуття у нинішніх обставинах стають ще гостріші і ще цінніші.

Для  наречених  Дубровиччини війна теж не стала на заваді. У відділі реєстрації актів цивільного стану нам повідомили, що за 14 днів повномасштабних воєнний дій на рушничок сімейного щастя стали одинадцять пар у нашому краї. Щиро вітаємо молодят! Квітучої й щасливої їм долі під мирним небом.

Націю, яка вміє любити, яка впевнена в майбутньому, нікому не зломити! Все буде Україна!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар