четвер, 7 квітня 2022 р.

 

* Інфоколаж

Віталій Коваль

відвідав прикордонну зону

«Перевірив будівництво фортифікаційних споруд», – пише в себе на «Фейсбук»-сторінці голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. – Важливо, що вони облаштовані згідно з нормами ЗСУ, аби належно стримати ворога. Ситуація на кордоні спокійна і контрольована. Провів нараду в Дубровиці з прикордонниками, представниками нацполіції, тероборони, добровольчих формувань, територіальних громад. Бойовий дух в кожного на висоті. Понад 80% особового складу ТрО і добровольців – військові, які служили раніше та учасники АТО/ООС.

Подякував і місцевим фермерам, які допомагають прикордонникам не лише необхідними речами, а й технікою для риття траншей».

 


гуманітарну допомогу з Рівненщини почали відправляти і залізницею

З сьомого березня гуманітарну допомогу з Рівненщини почали відправляти і залізницею. Перший вантаж уже пішов до Харкова.

Рівненська область сьогодні – своєрідний гуманітарний хаб. Через нас пройшли вже сотні тон допомоги з-за кордону. Крім того місцеве населення, волонтери, підприємці також включаються в допомогу армії та постраждалим українцям.

Найчастіше гумдопомога приходить з Польщі, Франції, Англії, Данії, Італії, Німеччини, Швеції. Надсилають ліки, харчі, одяг, засоби гігієни, побутову хімію. Обласний  координаційний штаб прийняв вже більше 25 фур масою біля 10 тон кожна. Взаємодіємо і з волонтерами, в яких на обліку вже близько 50 фур з-за кордону.

Віталій Коваль дякує міжнародним партнерам за допомогу. Дякує й нашим волонтерам і всім небайдужим за роботу 24/7.

 



На Рівненщині у п`яних водіїв вилучили

вже понад 30 авто, які передали для ЗСУ



Правоохоронці Рівненської області продовжують нести службу в посиленому режимі.  Від початку війни до підрозділів поліції на теренах краю доставили для перевірки 148 підозрілих осіб.

Після їх перевірки 133-х передали працівникам Служби безпеки України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Крім того, в області діє наказ про вилучення транспортних засобів у нетверезих водіїв. Потому ці авто передають на потреби Збройних сил України.

Нині в області так зробили вже з 31-м транспортним засобом.

Також під час заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку правоохоронці виявили 15 одиниць небезпечних предметів та вогнепальної зброї.

Немає коментарів:

Дописати коментар