четвер, 7 квітня 2022 р.

 

22-га перемагає 2-гу і неодмінно переможе!

 

кспертними дослідженнями, за даними найбільш авторитетних світових компаній, інститутів, зокрема – Світової міжнародної компанії «Global Firepower» (вогнева міць) із звіту Стокгольмського міжнародного інституту дослідження миру (SIPRI), які проводяться щорічно, постійно, із року в рік, перше місце в цьому рейтингу займають Сполучені Штати Америки, а друге – Московія, третє – Китай. А далі – Франція, Великобританія, Японія, Туреччина, Німеччина, Єгипет, Саудівська Аравія… У рейтингу 140 армій світу Українська Армія на 22 місці, а в Європі – третя після Франції і Великобританії.

Це значить, що 22-га – Українська Армія – перемагає 2-гу московітську, путінську орду.

Про що це говорить? Це говорить про те, що вже не такий страшний путінський чорт, як його малюють. Московитський колос на глиняних ногах. Наша Армія б’ється з путінською ордою на рівних, а на окремих ділянках й перемагає. Ми віримо, що вже скоро прийде той час, коли ми переможемо по всьому фронту і звільнимо нашу Україну від червоної чуми. Ми віримо в нашу Армію, в її силу духу, в її мужність, ідейність, відданість, її патріотизм. Такої самовідданої боротьби за нашу свободу, за нашу незалежність, за нашу демократію світ ще не бачив. Світ захоплюється нашою Армією, світ не міг до цих пір повірити, що в світі є така Армія, яка може з такою варварською московитською ордою воювати і перемагати. І тепер світ наочно побачив, що така Армія в світі є, це – Українська Армія. Наша Армія має великий бойовий досвід, набутий за 8 років війни на Донбасі. Такого досвіду не має в арміях Європи.

Я так собі думаю, що після перемоги над цим путінським войовничим монстром наша Армія стане першою в Європі (не враховуючи двох ядерних армій – Франції і Великої Британії) і тоді НАТО саме запросить нас, нашу Армію, щоб таку силу мати в себе, в Європі. Не ми будемо просити прийняти нас в НАТО, а НАТО запросить нас. Дай, Боже, щоб мої думки справдились і так сталося. От тоді ми будемо в безпеці під парасолькою НАТО. І тут доречно нагадати (хто знає, а хто і не знає) про розв’язання агресивної війни Московії проти Фінляндії.

У 1939 році фінів було три мільйони, а населення Совєтського Союзу – 150 мільйонів. Проте фіни не капітулювали, а збудували завчасно лінію Маннергейма. Карл Густав Маннергейм (1867-1951) – фінський військовий та політик, маршал; в 1929-1940 та 1941-1944 рр. Головнокомандувач совєтсько-фінських війнах; 1944-1046 рр. – президент Фінляндії. Тому цю лінію на кордоні назвали лінією Маннергейма. Фіни відважно билися. Кажуть, що фінські чоловіки дали клятву, що мають право померти тільки тоді, коли кожен із них уб’є 50 московитів. І три мільйони перемогли 150 мільйонів! А якщо населення України і Московії на сьогодні складає 45 млн. і 145 млн., то нашим чоловікам треба кожному вбити по 100 москалів. Ми не хотіли б їх вбивати, нехай по-доброму забираються геть з нашої землі, але вони не хочуть. Ця дика орда вбиває мирне населення: наших дітей, жінок, людей похилого віку; обстрілює, бомбить дитсадки. Школи, лікарні, житлові будинки; не дозволяє вивезти людей в безпечні місця, доставити людям гуманітарну допомогу; залишає людей без засобів існування; обстрілює, бомбить, захоплює атомні електростанції (не дай Бог зірвати Запорізьку АЕС, яка в десять разів сильніша за Чорнобильську, то це катастрофа для Європи, для європейської частини самої Московії). Невже Європа цього не розуміє, що не хоче закрити небо над АЕС (їх у нас 5), над усією Україною.

По телебаченню чуємо, що кажуть наші воїни: закрийте нас з неба, а на землі з цими варварами ми справимось, ми заставимо їх повернутись назад туди, звідки вони приїхали, але повернутись вже пішки.

Німецька армія таких звірств не творила, які творить путінська варварська орда. Так, що треба 1-100. Орда нікого не жаліє. Це армія вбивць і терористів. Грабіжників, мародерів, окупантів, гвалтівників.

І ще хочу сказати до сказанного вище про цю «наймогутнішу», «найсильнішу», «непереможну» армію вбивць і терористів таке. По всіх ЗМІ Московія вихвалялася, що її «непереможна» не програла ще жодної війни. Це ж явно брехня, як і вся інша брехня! Бо, як засвідчує історія війн, насправді «непереможна» зазнавала багатьох поразок у багатьох війнах. Скажімо програла Кримську війну 1855 р., Фінську 1939 р., Японську війну, Першу світову, війну в Афганістані… Тепер, коли орда «звільняє» Україну (питається, від кого), її вбивці кидають техніку і тікають, не знаючи куди. В Кремлі гарячі голови цього не хочуть визнавати і все одно заявляють, що треба не тільки Україну «звільняти», а й Польщу, країни Балтії… «Ми й до Парижа дійдемо», – заявляють в Кремлі. Вже такі були, так заявляли, і знаємо, чим такі заяви закінчились. Це треба божевільному чоловічку Путіну пам’ятати. Одним словом, московітська безбожна орда ніколи на чужій території не перемагала, на яку ступав цей кирзовий чобіт. Не переможе і тепер в Україні. Ми – українці, і ми – непереможні!

Сьогодні ми відкриваємо нову сторінку нашої історії. Епіграфом стають слова «Ніхто і ніколи не зможе забрати в нас свободу. Ми боремося – і ми поборемо, бо ми – на своїй Богом даній землі. Ми – у себе вдома, ми – народ, для якого свобода – найбільша цінність людини. І ми свободу і волю нікому не віддамо».

Сьогодні фронт не тільки там, де ступила нога кирзового чобота в Україну, сьогодні фронт скрізь, де люди борються проти Кремля, проти кривавого, божевільного диктатора. Зброєю, словом, санкціями, допомогами, мітингами; нас підтримують у кожному куточку світу, за нас моляться. Сьогодні фронт на всіх континентах. У такому бою цей безбожний кремлівський чоловічок неодмінно, беззаперечно і з ганьбою програє і вже програв. А ми, як співається в нашому Гімні (до речі, він в десятці найкращих гімнів світу) – запануємо у своїй сторонці. У нас світле і мирне майбутнє.

І ще раз хочу повернутися до Європи і нагадати слова Черчілля. Він ще в 1946 році сказав таку фразу щодо Європи: «Європа повинна об’єднатися, щоб протистояти російському варварству». Які пророчі слова! Як бачимо Європа об’єдналась, але російському варварству не протистоїть. Не хоче закрити небо над Україною. Європа слабка, нерішуча, боязка. Такою вона була щодо божевільного Гітлера, і до чого це привело вона побачила в 1941-1945 рр. Невже наступає на ті самі граблі тепер? Європо! Зваж, подумай, одумайся, поки  не пізно. Захисти небо над Україною і ти захистиш небо над собою. Україна тебе захищає. Нема, нема, на жаль, сьогодні в Європі політиків рівня Черчілля, Де Голя, Маннергейма, Аденауера та інших видатних політичних і державних діячів, які були мудрими, рішучими, далекоглядними, які врятували свої країни від коричневої чуми і попередили про червону чуму.

Пройшло 8 років путінської війни проти України. Наші Збройні Сили за цей час заповнили 10 тисяч чорних мішків окупантами і радили б забрати ці мішки і повернутись назад туди, звідки вони прийшли. А якщо не послухають, то тепер процес заповнення чорних мішків піде значно швидше і всі 45 тисяч будуть заповнені і повернення з такою ношею буде дуже важке.

Схаменіться, бузувіри, не воюйте з мирними людьми, дайте їм вибратися з підвалів і поїхати в безпечні місця. Змиріться з тим, що «блискавичну війну» ви вже програли, яку обіцяв вам божевільний ф’юрер-Путін, повертайтесь до своєї Московії ще живим, бо на всіх вас вже чорних мішків не вистачить.

І насамкінець треба сказати, що 22-га Українська Армія – розвіяла міф, що 2-га путінська орда – непереможна. Ворог кидає техніку, тікає, деморалізований, безпорадний, бачить своє скоре «капут!», і своє зло зганяє на мирних людях, ще більш звіріє, бо бачить свій кінець.

А ми кажемо: Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!

Михайло БОГОВИЧ, м. Дубровиця.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар