четвер, 7 квітня 2022 р.

 


ЖУРАВЛІ  ПОВЕРНУлиСЯ  ДО  ХАТИ, 

ТА  НЕ  ПОВЕРНУТИСЯ  МЕНІ…

Загинули уродженці Дубровиччини

Днями Дубровицю

сколихнула гірка звістка.

Загинув тридцятисемирічний

Віктор ГОЛОВКО,

уродженець нашого міста.

Віктор закінчив міську школу №2. Згодом здобув фах юриста у Національній академії внутрішніх справ. Він був професійним військовим, патріотом України. Зв’язок з сином, чоловіком, татом рідні втратили у середині березня. Але все-таки вони сподівалися, що Віктор живий. Однак, на превеликий жаль, сталося непоправне. Сергій Рожко, однокласник Героя, розповів:

«Віктору вдалося вирватися з оточення неподалік Києва. Але він повернувся за пораненим товаришем. І саме в цей момент сталося непоправне. Віктор був Людиною, яка не могла кинути друга в біді. Віктор був Людиною з великої букви. Рідні втратили люблячого, турботливого сина, чоловіка, брата, батька, а Україна – Патріота».

Віктор жив на Київщині. У вересні минулого року подружжя Віктора та Катерини Головко відзначило десятиріччя щасливого сімейного життя. Без тата залишилися семирічний син та крихітна донечка.

Найтепліші слова про Віктора кажуть всі, хто знав цю прекрасну, сміливу Людину. Висловлюємо щирі співчуття рідним – мамі, дружині, діточкам. Хай Господь додасть сил пережити цю непоправну втрату. Вічна пам’ять герою, який, не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше майбутнє. Герої не вмирають!

Люба КЛІМЧУК.

 


 

14 березня внаслідок ракетного удару по телевежі у м.Рівне

при виконанні військового обов’язку, загинув костопільчанин

Іван Курач.

Іван Курач родом із Грицьків. Він закінчив Нивецький НВК, останнім часом проживав в Костополі. Його батьки відйшли у вічність, однак, зв’язку з родиною у нашому краї Іван не втрачав. Його любили всі за щиру і добру душу, за людяність.

Як розповіла Людмила Пришко, тітка Івана, він був прекрасною Людиною, батьком трьох дітей. Найкращі спомини залишаться про Івана у всіх, хто його знав. Вічна пам’ять нашому Земляку, щирі співчуття рідним.

Люба Клімчук.

 

Костопільська міська рада повідомила:

Вже не повернеться до рідної домівки, не вклониться батькам, не обійме дружину, не поцілує дітей воїн Іван Іванович КУРАЧ. 16 березня костопільчани провели його в останню путь.

Народився Герой 21 лютого 1981 року у селі Грицьки Дубровицького району. Освіта вища – факультет «Правознавство» Університету розвитку людини «Україна», займався підприємницькою діяльністю. Іван Іванович проходив військову службу з червня 1999 року по грудень 2006 року, звання – штаб-сержант.

Із перших днів війни пішов добровольцем у Нацгвардію, загинув 14 березня 2022 року під час виконання службових обов’язків у селі Антопіль Рівненського району внаслідок ракетного удару по телевежі. Іван КУРАЧ був одружений, залишилися дружина Вікторія Валеріївна, троє дітей: Дарина, Іванна, Андрій.

Сотні земляків прийшли до собору Петра і Павла, щоб віддати данину шани і поваги воїну, адже він віддав за Україну найцінніше – своє життя.

Пам’ятаємо, сумуємо.

Слава Україні! Героям слава!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар