вівторок, 5 квітня 2022 р.

 







Рибальське свято вдалося

 

У неділю, 6 лютого, на озері Велике Почаївське (Вербівське), яке перебуває у віданні Висоцького лісового господарства, неподалік села Вербівка, втретє відбулися традиційні змагання із зимової риболовлі-2022 на Кубок магазину «Sudak_Fishing». Як зазначають організатори, робиться це з метою розвитку і популяризації зимової риболовлі на мормишку як найбільш масового виду активного відпочинку та пропаганди здорового способу життя.

 

Цьогоріч у змаганнях було зареєстровано 16 учасників. Перед початком суддя Ігор Лисенко детально ознайомив учасників із регламентом та правилами проведення змагань.

Чотири години риболовлі визначили переможців у декількох номінаціях – найбільша впіймана рибина, найдосвідченіший та наймолодший рибалка.

Кубок за найбільшу виловлену рибину отримав В`ячеслав Кедрук (м. Дубровиця).

Перше місце дісталося Віктору Пінчуку (с. Берестя), він зумів упіймати 878 грамів риби.

Із невеликим розривом друге місце здобув його ж односелець Микола Боковець, його улов склав 875 грам.

Скромнішим виявився результат Сергія Цибульського (м.Дубровиця) – 749 грамів, який відповідно посів третє місце.

У номінації «Наймолодший рибалка змагання» «традиційно» переможцем став Павло Буткевич.

Також відбулася посвята в рибалки Лева Цибульського, трирічного малюка, який бере приклад у всьому зі свого дідуся – одного із найдосвідченіших рибалок Дубровиччини.

Головне, зазначають організатори дійства: незалежно від результату, кожен учасник отримав масу позитиву та енергії, а до того ж пам’ятні сувеніри. Переможці нагороджені кубками та грамотами. Церемонію нагородження провів організатор змагання Олександр Ярмошевич. Він подякував усім, хто був причетний до заходу. Особливу велику вдячність та підтримку висловив спонсору – компанії «Flagman».

Опісля нагородження учасники і гості смакували смачний козацький куліш, який вміло варить уже три роки поспіль незамінний шеф-кухар Богдан Правник.

По завершенню змагання було приємно спостерігати за втомленими, але щасливим обличчями рибалок. Мета заходу повністю виправдана – їм вдалося справжнє рибальське свято.

За матеріалами сторінки «Sudak_Fishing» в Інтернеті.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар